reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
hello;)))

jestem u rodziców;))
włączyłam lapka siostry by zobaczyć jak aukcje idą....a kurka idą;))

hemnes czekał na mnie w ikei;))) mamy go w bagażniku rozłożonego;))) mąż musiał też załatwić parę rzeczy na uczelni, więc ja z Mają po CH pobiegałyśmy, kupiłam jej śliczną bluzeczkę w Zaraz za ......12,90zł;)) i kotka w empiku;))) pokażę wszystko w poniedziałek na spokojnie;)))
za to ulubionym sklepem Mai okazał się sklep zoologiczny...i biegające tam myszki, chomiki i króliczki;))) no i empik, bo można czytać i czytać;)))

Hejo
Asionek - dziękuję, Igoru odpukać zdrowy, ma się dobrze, tylko czasem marudzi :) ostatnio jego ulubioną zabawą jest stanie na głowie. dzisiaj wymyślił dosyć śmieszną pozycję - skłonił się do przodu, oparł głowę o podłogę (tak jakby chciał zrobić fikołka) ręką sięgnął pod swoim krokiem i otwierał szuflady, Twój Nat też wspinaczkowy akrobata :) może jakieś zdjęcia wstawisz?? I jak zdecydowałaś sie na jakiś filmik?? czy może wieczór w mężem ..... :)

Paulina - miłego weekendu u rodziców no i pochwal się oczywiście zakupami jak wrócisz
Ja dzisiaj cały dzień u mamy spędziłam więc trochę odpoczęłam, jutro zapowiada się podobnie

hej :)

dzisiaj w planach leniwa niedziela :)

Emyly hehe pamietam ta pozycje :) Natul tez mial na nia zajawke :)
a na FB cie nie ma ? tam pelno mam zdjec , jak cos podaj namiary na PW

wow u nas snieg pada !!! :szok::rofl2:

niezle hehe co prawda sie roztapia od razu , ale sypie ladnie .... niedawno ponad 20 stopni , a teraz snieg , szaleje ta pogoda

BYŁAM W IKEA! :-)

Net z blueconnecta, chodzi jakby wcale nie chciał :/ nic nie napiszę więcej, ale miałyśmy przygodę niefajną w drodze do tej Ikeji ://

my już w domku, próbuje ogarnąć szał z allegro....jutro rano o 6 mąż rusza na berlin, muszę więc zagnać Daniela do przedszkola, kupić sobie kopert.....

będę jutro coś w deseń, jak w południe;))

Kout!!! co się stało??????????

kolorowych kochane, miałam ciężki weekend, do usłyszenia

Mała mi wymiotowała w aucie :( Wymiotowała to mało powiedziane! Miała konwulsje i szło jej nosem, a ja akurat dojeżdżałam i nie mogłam jej pomóc :(( Była CAŁA mokra, do samego bodziaka! Wyczyściłam ją chusteczkami (nawet zwykłej pieluchy nie miałam - a bardzo by się przydała, wyłożyłabym dziecko od środka, żeby miało sucho) No więc akcja TESCO - kupiłyśmy na szybko polarkową piżamkę z wyprzedaży i do toalety biegiem - tam przebieranie i suszenie, pół godziny nam zajęło chyba.
Potem na szczęście Ola miała dobry humorek i poszłyśmy do IKEA :) Trochę tylko pachniałyśmy wyjątkowo ;)))

A w IKEA była akurat akcja Przyjdź w piżamce, a dostaniesz hotdoga (nie chciałyśmy) i transport gratis (nie wybrałyśmy nic:p)

A teraz zbieram się na wariackich papierach, siedzę ostatnio do 24, bo chcę mieć swoje dwie godziny! Rano alarm w tel. mi nie zadziałał, a Kamil jak to Kamil - ZAPOMNIAŁ nastawić! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

papa!

aha! Paulina niestety nie było bieżnika, szukałyśmy :/ chyba wyszedł z oferty..

Ostatnia edycja:
dobry!!!

Kout o jezzu to niezła przygoda...mała miała chyba jakąś niestrawność??? bidulka, zdrówka dla niej!!!

co do bieżnika to właśnie tak podejrzewam,że wyszedł z oferty..

Daniel w przedszkolu, będziemy brały się za zupkę na obiad, wyhaczyłyśmy jeszcze jeden fajny lumpek a tam dziś wyprzedaż!!! i mamy parę łupów, wszystko na lato, idealnie!!!;))

to się pochwalę moim zakupoholizmem;))
Zobacz załącznik 538160to co kupiłyśmy w poznaniu w tym tyg.: sweterek h&m, body h&m, bluzeczka zary i kotek z empika;)))

a teraz lumpowe łupy dla Mai
Zobacz załącznik 538161

kapelusik h&m, żółte spodenki mothercare, bluzeczka george i legginsy 3/4 cherokee;))

i dla Daniela
Zobacz załącznik 538162

bluzeczka z rekinem h&m, polówki gap i next, spodenki next- wszystko kupione z myślą o przedszkolu, bo tam Daniel najgorzej niszczy ubrania

za całe lumpowe łupy zapłaciłam......16zł;))))))))))))))))))))))))))

ooooo koleżanki, przypomniało mi się!!!!!!!!!!!!!!!!!obeszłam 3 h&m w poznaniu i nie ma rozmiaru 92 sukienki z kotkiem!!!! pomocy!!!

Moniu, mam fartuszek, poproszę o adres;))))

reklama
i znów poniedziałek heh w sumie dzien jak co dzień. Na 13 idziemy do alergologa, maja być wyniki testów na alergię, obawiam sie tylko że Igor troche za mały, żeby coś wyszło
Kot - kurka, to miałaś akcję, dobrze, ze skończyło się okej.
Asionek - mam FB, wyśle ci na PW
Paulina - fajne łupy. Co do H&M to niestety nie mam w okolicy
Miłego dnia, bedziem wieczorem

Ostatnia edycja:
Do góry