reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kout zależy, nam czasem schodzi do godziny usypianie, ale to dobry pomysł że teraz zaczęłaś ją uczyć usypiania wcześniejszego, będzie Wam później łatwiej kiedy będziesz musiała do pracy wrócić, zawsze to chwila więcej dla siebie wieczorem

wysłać ciacho kurierem???;)) dobre;))

licytuję;)
Pajac NEXT poszukiwany kotki 92/98 SUPER BAWEŁNA (2976587919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dobra.....nie przewidziałam jednego...ktoś mnie przebił a byłam taka pewna......trudno, trzeba inny pajacyk poszukać...

kolorowych, idę spaciu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
PAULI tylko, że Ola mało pojętna w kwestii tego wcześniejszego zasypiania, już z miesiąc ją uczę i kładę się z nią na siłę nawet przed 20 - dla Oli to jest środek dnia!- światła pogaszone, albo tylko nocna lampka, żadnych wariacji, wyciszanie i co.... efektów brak :/ Jak na złość Ufolek rezygnuje w ogóle ze spania w dzień od tamtej pory! Ręcę opadywują mówię Ci.. Tracę tylko półtorej do dwóch godzin siedząc/leżąc przy niej, udając śpiącą, a Ola fika koziołki :/

Dobranoc.. :)

Ciacho rano do kawy poproszę! :-)

Ostatnia edycja:
Dobry:)

Kotek ja cię i tak permanentnie podziwiam!
Jeśli Ci to choć trochę ulży w cierpieniu to powiem że mi się Wiki popsuła okrutnie ze spaniem... Zasypia ładnie, za to od jakiegoś juz czasu budzi się przeraźliwie rano (3 lub 4.30). I to nawet nie do zabawy. Zawsze wtedy wyje i ryczy i robi awantury o byle co... I mi już ręce opadają bo nei wiem co robić. Dziś już mnie szlag trafił i zostawiłam wyjca z tatą i uciekłam do łazienki. Mam już serdecznie dość tych porannych awantur!

Paula ja też mam wredny piekarnik i generalnie nie piekę bo strasznie mi pali... ale skoro Ty możesz to może i ja pomyślę... daj przepis na tego biszkopta co wychodzi nawet w głupim piekarniku.

A tak w ogóle to miłego dnia:)

dobry...prąd nam zabierali ale oddali na szczęście;)))

Kout ach z tym spaniem...to albo śpi w dzień albo zasypia o 21 zamiast później??? co za niezmordowany typ;)))))

Monia wyszperałam wczoraj przepis w necie- na taki płaski biszkopt- do rolad lub tylko do polania galaretką albo do małej tortownicy: 3jajka, niepełna szklanka mąki, szklanka cukru, cukier waniliowy, troszkę wody, łyżeczka proszku do pieczenia: ubijasz same białka z cukrem na sztywno,potem dodajesz żółtka (tu zawsze wyłączam mikser i lecę już łyżką) dodajesz mąkę i proszek do pieczenia, jeśli mocno gęste jest to daj troszkę wody, pieczesz w 180st. ok 15-17 min- jeśli piekarnik przypala to trzeba po 10 min pilnować ciacha, żeby nie spaliło, mój przypala od spodu także muszę wyżej wstawiać blaszkę
aha kochana chcesz ten fartuszek zielony dla małej??bo jest duże prawdopodobieństwo że w środę pojedziemy do ikei

a u nas wichura i deszcz....

Monia - niestety słonko narobiło ochoty i zaszło....
pAULINA - właśnie zawsze kupuję Nurfen i działał bez zarzutu, a teraz mam eferalgan niby 150 wiec powinien być mocniejszy. No matka chciała zaoszczędzić kilka zł to teraz ma!

reklama
Do góry