reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ojejejej dziękuję za ciacho PAULI :-):sorry2: Dziś nie miałam chwili spokoju, wczoraj wrócił Grzesiek, od rana mama mi wydzwaniała i coś pisałyśmy do porozumienia w pracy, potem śniadanie, sprzątanie, szykowanie i do outletu się wybraliśmy - Ola wybawiła się w kąciku dla dzieci (potem wstawię jak pływała w kulkach po raz pierwszy!) G kupił sobie spodnie i buty (spodnie się rozerwały, a buty zostały częściowo zjedzone przez Bilona), aaaa wcześniej zrobiliśmy ogromne zakupy spożywczo-chemiczne i jestem bardzo z nich zadowolona :)))))))))) No i Kamil z nami pojechał :D No i odebrałam paczkę od jednej pani z allegro - no takie cuda nakupiłam na rozmiar 92, że aż się sama dziwuję.. I to za jaką cenę!! Też się pochwalę niedługo :cool2: No i co jeszcze...?

No taakkkk przeciez byliśmy w klubie malucha i bardzo miła pani go prowadzi. W ogóle mi się podobało :)))) Mam przedszkole dla Oli i nie pójdzie do grupy żłobkowej tylko od razu do starszaków :cool2::-p Bo się nadaje :tak: Współpracuje pięknie, słucha, bawi się, śpiewa, tańczy, je itepe :-)

Ola się kąpie, zamówiliśmy pizzę i jak pójdzie spać (?? hmm... w dzien nie spała mimo tylu wrażeń) to będziemy oglądać film ;-)

reklama
MONIU dziękuję :* I Ty mnie pocieszasz...????? Jeeeju... moja się nie budzi o 3 i nie muszę iść do pracy! To nie Ty mnie powinnaś podziwiać :p

ożesz Kout jak żeś mogła???? taką piżamę mi pokazać;))))

to pracowity dzionek miałaś i super z przedszkolem dla małej, tu u mnie 2 latek nie przyjmują do przedszkola.....chyba że gdzieś się wyjątkowo miejsce zwolni...pierwszeństwo mają 3 latki..
pochwal się później łupami na 92;))) yyyyyyyyyyyyyyy to nieźle G. się obkupił że już nic nie jest całe;))))

ja zrobiłam sałatkę grecką, nalałam winko, zapaliłam świeczkę i czekam na małża, zjemy, obejrzymy film i się wyluzujemy trochę;)))

miłego wieczorka koleżankom!!!

hahaha źle to ujęłam - ponieważ spodnie dżinsowe się rozerwały, a buty sportowe zostały zjedzone przez Bilona to G musiał sobie kupić te pozycje :-D Chyba bym nie zdzierżyła jakby Bilon coś skonsumował, toć to pepe i ecco, co prawda outlet, ale jednak!

Sałatka grecka!! Mniammm...!
Miłego wieczora!

hej :)

mnie cos chyba bierze ... znaczy napewno bierze wrrr przesilenie wiosenne i choroba od razu :/

Kotek niezly dzionek widze :) nie ma to jak udane zakupy !!

widze wy dalej kusicie hehe

Monia kurcze oby Wikusia sie naprawila z tym spaniem !! ogolnie zeby wszystkie niespiace zuczki sie w koncu nawrocily na prosta hehe

Asionku a mały ciągle tak tego cyca w nocy ciągnie??? Ajajaj ależ tego parku zazdroszczę!!!

A oferta pracy TAKA

Tylko, że ja to dziwna jestem - jak nie ma ofert to marudzę...a jak są i składam papiery to mam panikę, że zadzwonią...Bo w sumie naprawdę dobrze mi teraz w domu....Martynki teraz do żłobka dawać nie chcę...opiekunki też nie chcę....TYLKO JA chcę się nią opiekować....i mieć czas na wszystkie obowiązki domowe...i na swoje jakieś tam sprawy...jakbym miała całe dnie spędzać w pracy to nie wiem....masakra.....pękłoby mi serce z tęsknoty za dziećmi....

Marzy mi się jakaś praca na mniej godzin, najlepiej coś swojego...coś w internecie może....tylko skąd pomysł wziąć??? :confused:

nie pije ,bo juz pusto , ale przytulic sie musi ...
mam to samo z praca , ja to powalona jestem , ale na sama mysl , ze moga w kazdej chwili zadzwonic i powiedziec , ze jest miejsce w zlobku slabo mi sie robi :/ nie wyobrazam sobie jesczze rozstania na dluzej z Natulem :( ehhhh my kobiety zawsze mamy pod gorke ...
ja jak do pracy pojde to na maks pol etatu :) takze jeszcze nie tak zle

Emyly od 5 lat się uczę że na dzieciach się nie oszczędza....też mi się czasem zdarza taka gafa i płacę podwójnie za to....

piękne!!!!!
Dziecko jak z bajki - Joe Monster

to my lecimy po Danielka, buźka!!!

ale ty pysznosci gotujesz , robisz !! salatka gyros niamimusze zrobic :)

piekne te zdjecia , napatrzec sie nie moge !!

dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas deszczowo, zwlekliśmy się z łóżka o 9!!!:szok: dzieci co prawda wstały o 7, ale Maja wypiła butlę i się bawili grzecznie z Danielkiem;))
potem śniadanko, zakupy, teraz uśpiłam małą a chłopaki na myjnię pojechali;)))

muszę poszorować buciki po dzieciach by na allegro wrzucić, posprzątać troszkę mieszkanko więc trochę roboty przede mną;))

miłej soboty, papa

aaaaa Kout teraz rozumiem!!!;)) myślałam że Bilon zeżarł już nowe buty;))

To ja bym wtedy zeżarła Bilona! :oo2:

Dzień dobry i dobranoc :)

My dopiero kąpiel zaliczamy. Wczoraj Ola poszła spać, mimo 15 minutowej drzemki w ciągu dnia, o 23. Dzisiaj miała godzinną drzemkę, więc się poddałam. Jest pełna sił i energii do zabawy - myślę, że pójdziemy spać za dwie godziny.

:eek:

reklama
Do góry