reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Asionku a mały ciągle tak tego cyca w nocy ciągnie??? Ajajaj ależ tego parku zazdroszczę!!!

A oferta pracy TAKA

Tylko, że ja to dziwna jestem - jak nie ma ofert to marudzę...a jak są i składam papiery to mam panikę, że zadzwonią...Bo w sumie naprawdę dobrze mi teraz w domu....Martynki teraz do żłobka dawać nie chcę...opiekunki też nie chcę....TYLKO JA chcę się nią opiekować....i mieć czas na wszystkie obowiązki domowe...i na swoje jakieś tam sprawy...jakbym miała całe dnie spędzać w pracy to nie wiem....masakra.....pękłoby mi serce z tęsknoty za dziećmi....

Marzy mi się jakaś praca na mniej godzin, najlepiej coś swojego...coś w internecie może....tylko skąd pomysł wziąć??? :confused:

reklama
Lil dziwna nie jesteś, mam tak samo z pracą...od początku stycznia piszę cv...ale chociaż już zadzwoniłam do jednego żłobka;))

dobry koleżankom;))byłyśmy rano na małych zakupach, gotowałyśmy zupę a teraz mała zasnęła;)

co do sałatki, to zwykła jarzynowa:gotowane ziemniaki, seler, marchew, pietrucha, jajko, ogórek kiszony, cebulka, jabłko, kukurydza i majonez + przyprawy;))

halooooooooooooooooooooooooooooo co tu taka cisza???

Ostatnia edycja:
okej.............Lil mnie zmotywowała i przejrzałam oferty pracy...nie chcę pracować w żadnej firmie obdzwaniającej ludzi i namawiających ich do kupna czegoś, nie chcę też w instytucjach a'la finansowych gdzie pensją jest prowizja od sprzedaży i wciskania ludziom kitu.....jedyna jak na razie praca to albo sprzątaczka, opiekunka lub do odśnieżania...ups! śnieg już stopniał;)))

jednym słowem nie ma nic ciekawego, trzeba podrasować cv....

Haha Paulinko nie wiem czy przejrzałaś moją ofertę - tam wymagają biegłego angielskiego :-p To się nazywa podrasowane CV u mnie :-p

Wpadłam się pożegnać, bo uciekam na dłużej. :*

a ja myślę nad narzutą i czarno-białym kompletem obiadowo-deserowym.. będę gościć trochę ludzi w najbliższym czasie, trzeba przykryć łoże i na czymś podać jeść przyzwoitym :/

I jeszcze potrzebuję komplet szklanek plus dzbanek, bo mi sobie pękł ten co miałam :(

Kurde, jeszcze kieliszki do wina!

Ostatnia edycja:
Kout to ikea;)) tam są fajne, proste dzbanki i szklanki;)) a jakbyś była to zajrzysz za bieżnikiem??? w mojej go nie ma, a na allegro jest....ale nie fioletowy!!!;))

lecimy po Danielka, włączymy się jak wrócimy;))

reklama
Ależ bym pojechała do IKEA ajjeej, ale mi wyjdzie ze trzy dychy na samo paliwo w tę i z powrotem, więc nie ruszę tyłka póki Kamila nie muszę wozić do szkoły :/ Ale jak tylko będę, to poszukam bieżniczka :)

Chyyyyyba żebym mojego pana namówiła jego autem jechać w weekend :p

Do góry