reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
to jeszcze ja na chwileczke :)

Emyly fotki super !! maly jeszcze lepszy i wiadac imprezka udana :)

Paulinka to ja chyba tez jakis samolot poszukam na rano ;) kusisz niezle hehe

Kocurek Ola to mnie zadziwia :) ma dziewczynka sile oj ma hehe
moj spi znowu po 2h , wstaje ok 7.30 o 10 juz pada ... i pozniej ledwo do 18.30 dociaga ... takze nie wiem jak Ola daje rade , a jeszcze lepiej jak ty dajesz ? ....

ja dzisiaj w parku pol dnia z kolezanka bylam takze na kompa czasu juz nie bylo ...

aha telefon mi sie chyba popsul :/ nie moge dzwonic o mnie nie moga tez :/ o ziwo emsy ida , net tez smiga i FB ... hmmmm

Dobry:))

Żyję:) I kawę mam! I nadrobiłam.

Popiszę za chwilę bo zaraz mam spotkanie w sprawie tego co dalej będziemy robić ( w sensie kto jakie projekty itp...

Moniu witaj :-)

Emyly super fotki! Mały taki pocieszny :-) A widzę, że w jednorazówce lata? Jak tam wielorazówki? My używamy na zmianę z jednorazówkami, mała tyle sika, że zawsze muszę mieć podwójny wkład, a i tak często jest cała do przebrania...

Paulinko mów jak robisz sałatkę! Mniam mniam!

Asionku pół dnia w parku powiadasz......nie wiem od której strony zacząć Cię mordować z zazdrości :-p;-) Oj już nie mogę się doczekać wiosny!

LIL - no przeszłam prawie całkiem na jednorazówki, używam tylko jak mi się pampersy kończą a do wypłaty jeszcze daleko.. poza tym nie wiem co robiłam źle ale jakoś tak zaczęły nieładnie pachnieć. Musiałam prać 4 razy po każdym użyciu, a to się już średnio kalkuluje..
dziś powtórka z rozrywki, płacze i lamenty od rana :/ i śniadanie nie ruszone
co do wiosny też czekam!!!! jakoś ten luty przeżyć jeszcze
cześć wszystkim :)

Emyly ja kiedyś też tak miałam, że brzydko pachniały - a to chyba przez zbyt dużą ilość proszku - trzeba dawać mało proszku, dodawać środek antybakteryjny i nie prać w programach ekonomicznych - od tamtej pory nic mi nie śmierdzi :-p

Kocurku przybij piąteczkę! A co się u Was działo? U nas jakiś taki straszny ryk w nocy......No i ten wiatr dziś głowy urywa...nawet w domu....

Ach Brad Pitt!!!!!!!!! :rolleyes2:

Złożyłam ofertę pracy :unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry