reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
ale tu pusto :szok:
myslalam , ze bede nadrabiac godzinami ...

u nas maz w domu od czwartku i same wiecie :)

do tego misio w nocy spac nie mogl z bolu i do 5 rano wlaczylismy wiec bylo zombi :cool2:

wciagnelam sie w czytanie hehe i wlasnie skonczylam czytac :)

ja jak Paulinka czytam teraz lekka lekture :) a tak to ja czytam wszystko wumie jak leci oby bylo co poczytac :)

niuniek spi od 20 i mam nadzieje , ze dzisiaj bedzie lepiej !!

Kawa raz dla Kouta!!!...a Ty opowiadaj co to za koszmary się działy??

images

dobry wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
Teściowa (ta wspaniała od krokietów) .............. a myślałam, że ja jedyna dostałam naprawdę absolutnie fajną teściową :eek: A tu GROM z jasnego nieba. I to jaki.....

Kout nie ma takiego kogoś jak absolutnie fajna teściowa...niestety....moja potrafi być fajna,ale jak czasem coś wywinie....

pisz co się stało, pobolejmy razem;)))

ja chwilowo przepraszam, zmykam z Mają do sklepu po makaron do rosołku bo braki mamy i jeszcze chlebek w piekarni zamówić;)) do 11 wrócę na pewno!!!;)))

Ostatnia edycja:
Ja taka już duża a taka naiwna jeszcze... :confused:

potem może powiem.. :dry:
W sumie to wygląda na jakieś wielkie nieporozumienie, ale kij z tym, się powiedziało co się o mnie myśli, a kuotu powiedzieć pewne rzeczy to jest błąd, bo kot sobie potem nie radzi z niechęcią :dry: nawet jak się sprawy poodkręcają, to coś zostaje..

Są gdzieś szkolenia z radzenia sobie z teściami? Zgłaszam udział!

A poza tym, co u Was słychać..? :-p Pustawo coś :blink:

MONI wyzdrowiałaś?
ASIONEK i MONI - u nas zęby tak dają popalić, że muszę małą w nocy nosić na rękach :/

LIL............?

EMY mi myśl o powrocie do pracy spędza już sen z powiek. Żeby tylko mała zaczęła zasypiać o 20 to sobie poradzę ze wszystkim sama. MUSZĘ przygotowac lekcje z dnia na dzień, a jak nie ma G to jak to zrobię z Olą zasypiającą o 22? No i jak zacznie mi chorować, to co..? Przecież nie mogę sobie tak chodzić na zwolnienia :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
trochę nam na usypianiu zeszło;))

lekki mrozik u nas, więc spacer na szybko;)) nie lubimy marznąć;))

o to nieźle musiało się Kout u Ciebie zagmatwać z teściami,że na szkolenie chcesz iść, jeśli takie jest to ja też poproszę;)) i Ola w nocy na rączkach??? od zęboli wrednych??? u nas tylko maruda a w nocy dosypianie z nami na łóżku..
a Ty kiedy planujesz do pracy wrócić???

ja w piątek poszłam do jednego żłobka państwowego zobaczyć i się przeraziłam, odrzuciło mnie od tamtego miejsca i serce mi prawie pękło że miałabym Maję tam zostawić, znalazłam inny, prywatny, muszę tam zadzwonić i się umówić na wizytę, a tak to zaczęłam przeglądać oferty pracy....
ciężko mi przekonać samą siebie, że powinnam iść do pracy, jakimś cudem nie potrafię myśleć o tym,że miałabym małą komuś zostawić, co prawda są dni,że od jej marudzenia padam na twarz, czasami zostawiam ją i Daniela z moimi rodzicami, ale nie wiem czy ja jestem gotowa iść do ludzi....

poza tym wczoraj mi się ząb ukruszył-jego bok- i muszę do dentysty się umówić...

Do góry