reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lili po angielsku piszę:)) I dopiero zaczynam, bo to moje pierwsze projekty i chyba mi się podoba:)
Praca byłaby bardziej emocjonująca gdyby nie niezrównoważona emocjonalnie dyrektorka...
Smacznego

reklama
MONI wytrwałości i zakończenia wreszcie na ten rok i ODPOCZYNKU!!

LILU a więc tak - największy bubel to brak lufcika w toalecie :dry:
Konsekwencje są opłakane dla receptorów nosa po użyciu toalety przez mojego pana, który chyba zasypia wykończony, zamiast spuścić sprawę rurami OD RAZU zanim nabierze zabójczej mocy :baffled: Nie ma kędy uciekać ta moc, powiadam Ci, DRAMAT :oo2:

Kolejny bubel to prysznic. Taki bezpośrednio na podłodze. Bo ładny kurna :/ Woda wylewa mi się poza jego granice i rozmaka futrynę drzwi i szafki. Nie używam :dry:

Kocurku eee tam.....te kwestie ja mam codziennie - a okna to moja łazienka nigdy nie ujrzy :-p Jeszcze na 2m[SUP]2[/SUP] to wiesz jakie to jest sprężenie? :-p Ja to myślałam o jakiś fugach spartolonych hehehe :-p No ale dziękuję Ci za wszelkie dobre słowo :-) A można poprawić u Ciebie kwestię lufcika? Okno masz?

Moniu kochana to Ty masz wiele ukrytych talentów jak widzę! Podziwiam! Jeju jak ja Ci zazdroszczę tej pracy! Jak Ty tam trafiłaś?? Ja przeglądam ogłoszenia i niestety mam teraz takie podejście, że do niczego się nie nadaję - boję się, że za długo w domu siedziałam :-(

Lili dali ogłoszenie na asystentkę... długo robiła tu papierkowe sprawy, takie wiesz zwykłe biurowe... dopiero ostatnio jak wróciłam z macierzyńskiego powoli cos się zaczęło ruszać i od sierpnia się uczę pisać projekty...
Nie wiem czy jest czego zazdrościć... ja tu bardzo często myślę że głupia jestem i do niczego sie nie nadaje... zrobię dobrze 5 rzeczy o 6 zapomnę i ta 6 jest roztrąbiana wszędzie,a ja zbieram ochrzan... Tak to tu działa. często spać nie moge z nerwów... ale to nie temat na ogólny....

Bubli łazienkowych mam dużo, ale nie mój dom więc mało mnie obchodzi....\
dzięki Lili za uwagę z wanną - będe pamiętać jak już kiedyśśśśśśśśs będę kupować (nie mam czasu zająć się kredytem i kupnem mieszkania)

Ehhh Moniu a nam tak by się dodatkowa pensja przydała.....I się boję czy znajdę pracę...ale oczywiście doceniam brak stresów i nerwów...i spokój....i czas na BB......a co do łazienki ja żałuję, że paru rzeczy wcześniej nie wiedziałam...ale nie narzekam za dużo, bo ogólne wrażenie jest bardzo dobre :tak:

LIL okna niet. Wyliczam dalej - nierówno położone kafle łazienkowe, jeden utłuczony. Okropna robota silikonowa, byłam z noworodkiem u mamy jak się to robiło. Partackie i wulgarne połączenie kafli z podłogą w całym domu, miało być zupełnie inaczej. Pomylony włącznik światła do toalety - bezsens. Totalny bezsens i idiotyzm z pozostałymi włącznikami i rozmieszczeniem punktów oświetlenia... pomyślę co jeszcze :/
Odklejają mi się takie ozdobne fifa rafa paski na drzwiach. Kostki klamkowe się przekrzywiają..
Drzwi frontowe się same otwierają, a niby już poprawiane!

Ostatnia edycja:
Kocurku nie mówimy o wyprzedażach :-p A co do bubli to u mnie silikon też tragedia - ja nie wiem kurka o co chodzi z tym silikonem???? Nie da się starannie???? A resztę też bogato opisałaś - ale tak się zastanawiam czy tylko Ty to widzisz a innym nie rzuca się w oczy czy jednak wszystkim rzuca się w oczy? Bo ja się poważnie zastanawiam czy moje buble są dla każdego widoczne czy tylko dla mnie :eek:

reklama
Przepraszam. Wydawało mi się z tą wyprzedażą :-p

LILU krzesło takie wysokie obrotowe trzeszczy jakby się świat kończył! Kawałek okna mi się ułamał :(((
yyy co tam jeszcze, teraz mnie nie zatrzymasz jak zaczęłam :baffled:

Kawa mi się wysypuje do wewnątrz ekspresu! Zmielona! I muszę ją odkurzać i wycierać, a to niełatwe jest..

Ostatnia edycja:
Do góry