reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko zastanawiam się czy nie przesadzam, ale jednak w mojej starej łazience (w poprzednim mieszkaniu), która nie była wprawdzie w moim stylu, nie było ani jednego bubla.....

A może jednak przesadzam :eek:

Ja tylko na chwilę, bo mi się przypomniało, że nie odpowiedziałam LIL (często tak mam, nie tylko przy okazji LIL ;) Wybaczcie...) A miałam powiedzieć, że Ola wieczorem jeszcze zasypia po 21, właśnie padła :) Ale jesteśmy na dobrej drodze.. chyba :eek:

LILU ja też mam koopę bubli!

MONI żyjesz.... uffffffffffffff

idę posprzątac trochę w tej kuchni...

papa!

Dobry:))

A mi dziś się humor mega poprawił:))
Dostałam odpowiedź od partnerów zagranicznych w sprawie jednego z projektów:) I to taka mega konkretną odpowiedź:)) Myślałam że przed świętami już nic nie ustalę a tu proszę:) Aż się chce pracować:))

Kotek żyję żyję.... super że Oleńka się na 21 przestawiła:)) Oby to, i te dzienne drzemki jej zostały!!!
Moja dziś spała jak wychodziłam:eek::eek: czy ona nie moze tak spac jak ja jestem w domu i moge pospać z nią?:eek::eek:

miłego dnia:)

Dzien dobry :)

Pospane nienajgorzej. Wstane. Pojechane, jeszcze ciemno było i mgła jaka! Sernikiem zdążyłam mamę nakarmić przed 8, zanim poszła do pracy :) Makowiec mi nie wyszedł, znaczy wyszła mi wielka drożdżowa buła makowa hahaha

Kawa

reklama
Dzień dobry!

Kocurku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za spanie Oleńki!!!!!!!!! Oby jej tak zostało! Człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja - może Oleńka też polubi spanie :-) A o bublach pisz pisz pisz! Aż mi serce mocniej zabiło hehehe :-p

Moniu dobrze Cię widzieć w dobrym humorze :-) A powiedz Ty te projekty to po angielsku czy po polsku piszesz??? Jeju ależ Ty masz emocjonującą pracę!!!!!

Co jeszcze miałam??? Przez Was przypaliłam omleta na śniadanie :-p

Do góry