reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kotek ja cie bardzo przepraszam ale pierwsze skojarzenie jakie miałam to że kupujesz sobie kapcie ze względu na wiek:-D:-D:-D bo tak tu cięgle podkreślasz jaka to ty starsza od nas:-D:-D

Ewelina to może coś co ją zmobilizuje to ruszania się:) czyms specjalnym sie interesuje?

Kout wybacz, ale jak ty możesz tak publicznie kapcie z HK pokazywać?????;))) co się z Tobą porobiło???? ja bym brała rozmiar 22;))

yyy co ja miałam???? dziecko mi śpi w wózku, spacer dobra rzecz

Ewelinka dla takiej małej co to dużo siedzi to może rzeczywiście klocki, albo książeczki z kotkami miauczącymi??? w biedronce fajną książeczkę widziałam, miała z boku przyciski jak zwierzątka się odzywają, koszt - 25zł

hahahaha PAULINA no fakt :-p bo te różowe filcówki z kożuszkiem będą do kotkowego kombinezonu mi pasować (kotków nigdy za wiele!), zamiast doczepianych botków, które spadywujom :eek:

heej...to nie jest hello kitty, jest?

No chyba, że takie naciągane mokasyny będę do kombinezonu używać, ale w nich nie da rady dziecka postawić na ziemi na chwilę :/ A kozaczków nie będę do wózka..

A jaki rozmiar nosi Majeczka?

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku ważne, że my wiemy, że seks nam nie obcy :-p Ja ciągle wierzę, że nadejdą lepsze czasy....Kiedyś jak dzieci wyrosną i zacznie mi się znowu co nieco nudzić...kto wie kto wie....:eek::eek::-p

Ewelinko moja mała ma dziś dokładnie 14 miesięcy i zauważyłam, że świetnie bawi się takim dużym liczydłem (w IKEA są super!). Klocki na razie średnio lubi. Kocha piłki. Jakieś pojemniczki, do których można coś wkładać (np. komplet naczyń). Uwielbia książeczki. Taki fajny pchacz na kiju też kocha.

Do góry