reklama
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Gratulacje dla wszystkich z II
U mnie 41 dc oni widu ani słychu @... piersi mam przeogromne, apetyt mega, temp rano 36,75 wieczór 36,85 (w pochwie 37,25). Dzisiejszy test z I krechą. Bardzo mnie to wszystko zastanawia, to chyba nie jest normalne, żeby mieć takie długie cykle..
Ostatnio okres spóźnił mi się 9 dni, a wiecie kiedy go dostałam? w momencie jak odbierałam wyniki bety :/ także jestem do niej trochę zniechęcona.
U mnie 41 dc oni widu ani słychu @... piersi mam przeogromne, apetyt mega, temp rano 36,75 wieczór 36,85 (w pochwie 37,25). Dzisiejszy test z I krechą. Bardzo mnie to wszystko zastanawia, to chyba nie jest normalne, żeby mieć takie długie cykle..
Ostatnio okres spóźnił mi się 9 dni, a wiecie kiedy go dostałam? w momencie jak odbierałam wyniki bety :/ także jestem do niej trochę zniechęcona.
Fuma_Foch
Fanka BB :)
JA JA JA TESTOWAŁAM DZISIAJ :-) nie wytrzymałam rano. A oto wynik:
Zobacz załącznik 569413
Zrobiłam zdjęcie rano, żeby od razu wrzucić Wam dziewczyny, ale kabla nie wzięłam i nie miałam jak..... oczywiście w realu troszkę wyraźniejsza ta druga kreseczka
co 10 min. w pracy na zdjęcie testu zaglądałam, upewnić się czy ta druga kreska nadal tam jest mam nadzieję, że w czwartek @ nie przyjdzie....
lamorela ???
Gratuluję-życzę spokojnej i nudnej ciąży.Będzie dobrze.
OneMoreTime
Cały dzień mnie nie było a tu proszę :-)
Mrowkaa WOW GRATULACJE :-);-)a widzisz, nadzieja umiera ostatnia, teraz dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy ciąży. Tak się martwiłaś… strasznie się cieszę:-)
Madziolina, można jechać, ale trzeba często się zatrzymywać na rozprostowanie nóg itp. no i swoją drogą nie wiadomo jak będziesz się czuła, czy nudności męczyć będą…. Wtedy może być ciężko
Conti, witaj ciężko powiedzieć, ale skoro @ brak, to nadal jest nadzieja. Niektórym dziewczynom po tygodniu od spodziewanej @ dopiero testy wychodziły. Niestety trzeba czekać…
lamorela, a miałaś wcześniej takie długie cykle? wybacz, ale nie pamiętam czy pisałaś...
Madzia&Lena &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mrowkaa WOW GRATULACJE :-);-)a widzisz, nadzieja umiera ostatnia, teraz dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy ciąży. Tak się martwiłaś… strasznie się cieszę:-)
Madziolina, można jechać, ale trzeba często się zatrzymywać na rozprostowanie nóg itp. no i swoją drogą nie wiadomo jak będziesz się czuła, czy nudności męczyć będą…. Wtedy może być ciężko
Conti, witaj ciężko powiedzieć, ale skoro @ brak, to nadal jest nadzieja. Niektórym dziewczynom po tygodniu od spodziewanej @ dopiero testy wychodziły. Niestety trzeba czekać…
lamorela, a miałaś wcześniej takie długie cykle? wybacz, ale nie pamiętam czy pisałaś...
Madzia&Lena &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mrowkaa
Dziękuję tak, wg kalkulatorów wychodzi mi na razie 11 marca 2014 sama zresztą też jestem z marca, więc będę miała urodzinowy prezent Trzymaj się ciepło i zdrowo!bardzo bardzo gratuluje:-) niech sie dzidzius teraz zdrowo rozwija! Czyli talizman zadzialal!
Mrowkaa
madzia&lena- a który dc? może jeszcze za wcześnie? może druga kreseczka jeszcze się pokaże?
Ulika - dzięki za kibicowanko!!! mocna grupa wsparcia to podstawa! Bez Was byłoby trudniej znosić to oczekiwanie i ciągłe wątpliwości
siasia s- widzisz...tak to bywa, za szybko chyba jednak ten czerwiec spisałam na straty - sama też się za szybko nie poddawaj, dopóki nie ma @ to nadzieja jest
żabucha - wielkie pozdro dla teściowej!
lamorela, naftalanek - nie smućcie się....choć sama wiem jak to jest...lipiec będzie Wasz!
OneMoreTime - dalej nie mogę uwierzyć, byłam pewna że będzie @ na 1000% A tu się jednak okazało,ze koleżanki jednak miały rację dziękuję za zawsze zaciśnięte &&& jak widać bardzo pomogły
Ulika - dzięki za kibicowanko!!! mocna grupa wsparcia to podstawa! Bez Was byłoby trudniej znosić to oczekiwanie i ciągłe wątpliwości
siasia s- widzisz...tak to bywa, za szybko chyba jednak ten czerwiec spisałam na straty - sama też się za szybko nie poddawaj, dopóki nie ma @ to nadzieja jest
żabucha - wielkie pozdro dla teściowej!
lamorela, naftalanek - nie smućcie się....choć sama wiem jak to jest...lipiec będzie Wasz!
OneMoreTime - dalej nie mogę uwierzyć, byłam pewna że będzie @ na 1000% A tu się jednak okazało,ze koleżanki jednak miały rację dziękuję za zawsze zaciśnięte &&& jak widać bardzo pomogły
OneMoreTime
Zawsze do usług:-) ja wyliczyłam mój termin na 14 marca Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-)
pracujesz? planujesz iść na zwolnienie ? jakiś plan?
Dobrej nocy;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Mrowkaa
Fajne ale najlepsze jest to,że raczej nikt w moim otoczeniu się takiej wieści nie spodziewa, więc będzie dla wszystkich mały szok co do planów...jak się staraliśmy i planowałam jak to będzie, to miałam już wszystko ułożone wiedziałam co i jak będzie...ale teraz to jestem jeszcze w szoku i sama nie wiem. z jednej strony nie chcę zwolnienia bo nie usiedzę w domu tyle czasu - to raczej nie dla mnie. Z drugiej strony mam pracę bardzo stresującą i w niezbyt sprzyjających warunkach więc wiem,że nie dobrze będzie tam zostać zbyt długo - zwłaszcza że mój mąż pracuje w tej samej firmie (ale w innym dziale)i dokładnie wie jak moja praca wygląda i już się kategorycznie nie zgadza,żebym pracowała w ciąży... nie wiem, chyba tę decyzję zostawię lekarzowi.Zawsze do usług:-) ja wyliczyłam mój termin na 13 marca Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-)
pracujesz? planujesz iść na zwolnienie ? jakiś plan?
Dobrej nocy;-)
A Ty jaki planujesz scenariusz na najbliższe 9 miesięcy? :-)
Podziel się: