reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Cześć Dziewczyny,

W końcu zdecydowałam się założyć konto na forum, aby stać się aktyną (a nie jak do tej pory bierną "przeglądaczką" Waszych wpisów). Po krótce, mam 27 lat, od prawie 1,5 roku staramy się z Mężem o pierwsze dziecko i jak na razie niestety bez sukcesu:(
W czerwcu postanowiliśmy w pewien sposób odpuścić - tzn. podeszliśmy bardziej na luzie do tematu, zrezygnowałam w tym miesiącu z mierzenia temperatury i stwierdziliśmy, że co będzie to będzie. Cykle mam ok. 30-32 dniowe. Zawsze regularne, z wyjątkiem tego. Dziś jest 37 dzień, @ brak. W końcu nie wytrzymałam i zrobiłam dziś rano test, ale niestety wyszedł negatywnie. Więc chyba znów nadzieje i marzenia trzeba przełożyć na kolejny miesiąc... Najgorsze jest to, że nawet trudno mi określić w jakiej fazie jestem, bo zawsze opierałam się na temperaturze (mam zawsze ładne cykle z dwoma fazami), i właśnie jak teraz chcieliśmy na ten miesiąc odpuścić trochę stresów to się całkiem pokomplikowało. Nie wiem czy test w 37 dniu mógł się pomylić i czy warto jeszcze mieć nadzieję na ten miesiąc. Co ciekawe, wszelkie objawy zbliżającej się @ miałam w ubiegłym tygodniu, a w tym jest zupełny spokój. Już sama nie wiem co myśleć.

A tak na koniec, to gratuluję Wam wszystkim, które zobaczyłyście w tym miesiącu upragnione 2 kreski :) to musi być radocha :)

A miałam już taką nadzieję. No cóż trzeba umówić się do gina, żeby coś dał na wywołanie @. I zaczynamy od nowa:tak:

Strasznie Wam dziewczyny dziękuję!!!! Jakoś to dalej do mnie nie dociera.... do tego stopnia nie mogę w to uwierzyć,że po pracy musiałam kupić jeszcze jeden test żeby powtórzyć, oczywiście potwierdził się wynik:
IMG_0753.jpg

Ten u dołu robiłam rano, a ten górny przed chwilą. Mężowi powiedziałam jednak dzisiaj. Bardzo się ucieszył i mnie wyściskał :-):-):-) Teraz trzeba się umówić do lekarza...

Załączniki

• IMG_0753.jpg
    IMG_0753.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Strasznie Wam dziewczyny dziękuję!!!! Jakoś to dalej do mnie nie dociera.... do tego stopnia nie mogę w to uwierzyć,że po pracy musiałam kupić jeszcze jeden test żeby powtórzyć, oczywiście potwierdził się wynik:
Zobacz załącznik 569646

Ten u dołu robiłam rano, a ten górny przed chwilą. Mężowi powiedziałam jednak dzisiaj. Bardzo się ucieszył i mnie wyściskał :-):-):-) Teraz trzeba się umówić do lekarza...

bardzo bardzo gratuluje:-) niech sie dzidzius teraz zdrowo rozwija! Czyli talizman zadzialal!:-p:-p

Do góry