reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Mrowkaa, OneMoreTime - GRATULACJE :-)

Faktycznie szczęśliwy ten czerwiec! :-) Ja niebawem będę przenosić się do lipcówek bo czuję, że @ przyjdzie tym razem trochę wcześniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje dla wszystkich z II :)

U mnie 41 dc oni widu ani słychu @... piersi mam przeogromne, apetyt mega, temp rano 36,75 wieczór 36,85 (w pochwie 37,25). Dzisiejszy test z I krechą. Bardzo mnie to wszystko zastanawia, to chyba nie jest normalne, żeby mieć takie długie cykle..

Ostatnio okres spóźnił mi się 9 dni, a wiecie kiedy go dostałam? w momencie jak odbierałam wyniki bety :/ także jestem do niej trochę zniechęcona.

JA JA JA TESTOWAŁAM DZISIAJ :-):tak::rofl2: nie wytrzymałam rano. A oto wynik:
Zobacz załącznik 569413

Zrobiłam zdjęcie rano, żeby od razu wrzucić Wam dziewczyny, ale kabla nie wzięłam i nie miałam jak.....:confused2: oczywiście w realu troszkę wyraźniejsza ta druga kreseczka:tak:
co 10 min. w pracy na zdjęcie testu zaglądałam, upewnić się czy ta druga kreska nadal tam jest:-D mam nadzieję, że w czwartek @ nie przyjdzie....

lamorela ???

Gratuluję-życzę spokojnej i nudnej ciąży.Będzie dobrze.:tak::-D

Ale się cieszę że jest nas coraz więcej :-) chociaż powinnyśmy wszystkie spotkać się w temacie marzec 2014,
dziewczyny będzie dobrze, trzeba w to wierzyć i już :)

Cały dzień mnie nie było a tu proszę :-)
Mrowkaa
WOW GRATULACJE :-);-):rofl2:a widzisz, nadzieja umiera ostatnia, teraz dużo zdrówka i nudnych 9 miesięcy ciąży. Tak się martwiłaś… strasznie się cieszę:-)

Madziolina, można jechać, ale trzeba często się zatrzymywać na rozprostowanie nóg itp. no i swoją drogą nie wiadomo jak będziesz się czuła, czy nudności męczyć będą…. Wtedy może być ciężko :rolleyes2:

Conti, witaj :happy2: ciężko powiedzieć, ale skoro @ brak, to nadal jest nadzieja. Niektórym dziewczynom po tygodniu od spodziewanej @ dopiero testy wychodziły. Niestety trzeba czekać…

lamorela, a miałaś wcześniej takie długie cykle? wybacz, ale nie pamiętam czy pisałaś...

Madzia&Lena &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

madzia&lena- a który dc? może jeszcze za wcześnie? może druga kreseczka jeszcze się pokaże? :)

Ulika - dzięki za kibicowanko!!! mocna grupa wsparcia to podstawa! Bez Was byłoby trudniej znosić to oczekiwanie i ciągłe wątpliwości

siasia s- widzisz...tak to bywa, za szybko chyba jednak ten czerwiec spisałam na straty - sama też się za szybko nie poddawaj, dopóki nie ma @ to nadzieja jest :)

żabucha - wielkie pozdro dla teściowej! ;)

lamorela, naftalanek - nie smućcie się....choć sama wiem jak to jest...lipiec będzie Wasz!

OneMoreTime - dalej nie mogę uwierzyć, byłam pewna że będzie @ na 1000% A tu się jednak okazało,ze koleżanki jednak miały rację ;) dziękuję za zawsze zaciśnięte &&& jak widać bardzo pomogły:)

OneMoreTime - dalej nie mogę uwierzyć, byłam pewna że będzie @ na 1000% A tu się jednak okazało,ze koleżanki jednak miały rację ;) dziękuję za zawsze zaciśnięte &&& jak widać bardzo pomogły:)

Zawsze do usług:tak::-) ja wyliczyłam mój termin na 14 marca:happy2: Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-):rofl2:
pracujesz? planujesz iść na zwolnienie ? jakiś plan?

Dobrej nocy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zawsze do usług:tak::-) ja wyliczyłam mój termin na 13 marca:happy2: Kurczę, jakie to fajne uczucie co?:-):rofl2:
pracujesz? planujesz iść na zwolnienie ? jakiś plan?

Dobrej nocy;-)
Fajne :) ale najlepsze jest to,że raczej nikt w moim otoczeniu się takiej wieści nie spodziewa, więc będzie dla wszystkich mały szok ;) co do planów...jak się staraliśmy i planowałam jak to będzie, to miałam już wszystko ułożone wiedziałam co i jak będzie...ale teraz to jestem jeszcze w szoku i sama nie wiem. z jednej strony nie chcę zwolnienia bo nie usiedzę w domu tyle czasu - to raczej nie dla mnie. Z drugiej strony mam pracę bardzo stresującą i w niezbyt sprzyjających warunkach więc wiem,że nie dobrze będzie tam zostać zbyt długo - zwłaszcza że mój mąż pracuje w tej samej firmie (ale w innym dziale)i dokładnie wie jak moja praca wygląda i już się kategorycznie nie zgadza,żebym pracowała w ciąży... nie wiem, chyba tę decyzję zostawię lekarzowi.

A Ty jaki planujesz scenariusz na najbliższe 9 miesięcy? :-)

Do góry