reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Mróweczko cudnie! Gratuluję! Kibicuję Ci od dawna! i- życzę luzu w pracy dziś bo pewnie na niczym się dziś nie skupisz hehe:)

Mrowaa gratulacje! :-) razem spisałyśmy ten czerwiec na straty a tu taka niespodzianka. Super! Ja dalej czekam na okres miał być 1.07 i nic... na teście z 2.07 niestety I krecha.

Witam kochane,

Boże, jak tu się pozytywnie zrobiło!

Mrówka, OneMoreTime GRATULACJE!!! Ale super!!! Aż teściowa patrzyła na mnie teraz jak czytałam wasze posty i pewnie pomyslała, że mi odbiło, bo się cieszę do monitora jak głupia:-)

Lamorela zasuwaj dzisiaj po betkę!!! I dawaj znac co i jak!

Pięknie. Ja czułam, że czerwiec to szczęśliwy miesiąc będzie;-)

U mnie tempka jak zaczarowana od 3 dni 36.61 i ani drgnie:confused:.

gratuluje wszystkim II kreseczek. :)) Ja jeszcze czekam 7 dni :(

Ja właśnie jestem w łóżku, wczoraj zjadłam loda i jakas choroba mnie dopadła. Do lekarza nie chce isc , bo wiem, że odrazu bedzie antybiotyk.

WOW!!! Co się dzieje na tych czerwcówkach. Gratuluje wszystkim dwóch kreseczek. Ja jeszcze czekam na owu ale moje siostra mi odlicza juz dni do testowanka, bo mam to według niej zrobić 16 lipca w moje urodziny :) Co ma być to będzie. Trzymam kciuki za te co jeszcze czekają :*

gratulacje dziewczyny jestem z Was dumna! II kreseczki, piekny widok!

My jedziemy z mezem i znajomymi nad morze 13 lipca i powinna mi tak wypadac owu, bo to na 9 dni jedziemy, choc jeszcze nie dostalam okresu, a powinnam dzisiaj...
Nie mam krotkich cykli jak widac, bo w tamtym miesiacu mialam chyba 2 lipca...
Moge sie na wyjezdzie nie wstrzelic w owu, ale zobaczymy.

Wiecie, jeszcze sie zastanawiam, czy wogole uskuteczniac starania teraz, b o we wrzesniu jedziemy do Wloch samochodem na 2 tygodnie i gdyby mi sie udalo w lipcu, to byla bym na poczatku ciazy, wiec sama nie wiem, czy to wskazane..

Jak myslicie?

reklama
Ja też byłam na wakacjach w początkowej fazie ciąży tylko że nad naszym morzem miałam 400 km. Przed wyjazdem pytałam sie gin a on na to, że bez problemu moge jechac.

Do góry