reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Zrobiłam nawet dwa i poszłam na betę, bo na jednym wyszły II, z tym, że jedna była bardzo blada, a na drugim wyszła I. Więc poszłam na betę, wynik we wtorek. Już nie wiem co mam myśleć.:szok:

to musi byc toooooo!!!!! ja tez tak mialam test ze slaba pozniej jedna kreska i to test bobo test niebieski o zwiekszonej czulosci. pozno dostaniesz wynik ale napewno bedzie pozytywny:)

lamorela, czemu aż do wtorku na betę musisz czekać? zwykle wynik jest już po kilku godzinach...:confused:

Pisałyście,że w rossmanie test pink w promocji? kupiłam wczoraj, ale dałam 10,99 zł. Czy to ta promocja już? bo w aptekach do 10 zł. testy kosztują raczej...

Ostatnia edycja:
Witam mam pytanie:) staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia:) byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?

Witam mam pytanie:) staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia:) byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?

ja robilam i w wiekszosci wychodzila mi druga blada kreska, wogole nie bylo mocnej, jakby byl jakis zepsuty...

reklama
Hej Anka! Pierwszy miesiąc teraz miałam styczność z testami LH, powiem Ci że nie a wiele mi pomogły... one nie określają dokładnie momentu ovu tylko największe stężenie LH które występuje od 24-48 godz PRZED ovu. Więc sama widzisz że zakres czasu sporawy. Ja najmocniejszą kreskę z bladych uznałam za pozytyw - choć wg instrukcji negatyw :( ale miałam inne objawy - kłucie itp więc mam nadzieję że oki. Tak czy owak "trzeba" regularnie się przytulać :) już skuteczniejsze są inne sposoby - dziewczyny namówiły mnie tu do mierzenia temperatury od 1 dc i rzeczywiście po ovu jest skok więc masz jakiś obraz sytuacji.
może po paru miesiącach stosowania, lepszego poznania mechanizmu działania testów - i siebie :) to tak ale jednorazowy cykl - nie polecam osobiście.

Do góry