reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
lamorela, czemu aż do wtorku na betę musisz czekać? zwykle wynik jest już po kilku godzinach...
Pisałyście,że w rossmanie test pink w promocji? kupiłam wczoraj, ale dałam 10,99 zł. Czy to ta promocja już? bo w aptekach do 10 zł. testy kosztują raczej...
Pisałyście,że w rossmanie test pink w promocji? kupiłam wczoraj, ale dałam 10,99 zł. Czy to ta promocja już? bo w aptekach do 10 zł. testy kosztują raczej...
Ostatnia edycja:
madziolina_p
czy ktoras jeszcze estowala dzis?
czekam na dobre wiesci!
czekam na dobre wiesci!
Witam mam pytanie staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?
madziolina_p
Witam mam pytanie staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?
ja robilam i w wiekszosci wychodzila mi druga blada kreska, wogole nie bylo mocnej, jakby byl jakis zepsuty...
madziolina_p
dla mnie tak, strata pieniedzy, narazie sama bede wyczuwac owulacje, a najlepiej kochac sie co 2-3 dzien i bedzie git
reklama
Ulika
Hej Anka! Pierwszy miesiąc teraz miałam styczność z testami LH, powiem Ci że nie a wiele mi pomogły... one nie określają dokładnie momentu ovu tylko największe stężenie LH które występuje od 24-48 godz PRZED ovu. Więc sama widzisz że zakres czasu sporawy. Ja najmocniejszą kreskę z bladych uznałam za pozytyw - choć wg instrukcji negatyw ale miałam inne objawy - kłucie itp więc mam nadzieję że oki. Tak czy owak "trzeba" regularnie się przytulać już skuteczniejsze są inne sposoby - dziewczyny namówiły mnie tu do mierzenia temperatury od 1 dc i rzeczywiście po ovu jest skok więc masz jakiś obraz sytuacji.
może po paru miesiącach stosowania, lepszego poznania mechanizmu działania testów - i siebie to tak ale jednorazowy cykl - nie polecam osobiście.
może po paru miesiącach stosowania, lepszego poznania mechanizmu działania testów - i siebie to tak ale jednorazowy cykl - nie polecam osobiście.
Podziel się: