reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Zrobiłam nawet dwa i poszłam na betę, bo na jednym wyszły II, z tym, że jedna była bardzo blada, a na drugim wyszła I. Więc poszłam na betę, wynik we wtorek. Już nie wiem co mam myśleć.:szok:

to musi byc toooooo!!!!! ja tez tak mialam test ze slaba pozniej jedna kreska i to test bobo test niebieski o zwiekszonej czulosci. pozno dostaniesz wynik ale napewno bedzie pozytywny:)

lamorela, czemu aż do wtorku na betę musisz czekać? zwykle wynik jest już po kilku godzinach...:confused:

Pisałyście,że w rossmanie test pink w promocji? kupiłam wczoraj, ale dałam 10,99 zł. Czy to ta promocja już? bo w aptekach do 10 zł. testy kosztują raczej...

Ostatnia edycja:
Witam mam pytanie:) staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia:) byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?

Witam mam pytanie:) staramy się z męzem od jakiegoś czasu o dzidziusia:) byłam na wizytach u gin ale odczułam że nie potraktowała mnie poważnie ( chyba z powodu młodego wieku 22lata) chciałabym zapytać o efektywność testów owulacyjnych? czytałam rózne opinie wiekszość na NIE... próbowałyście?

ja robilam i w wiekszosci wychodzila mi druga blada kreska, wogole nie bylo mocnej, jakby byl jakis zepsuty...

reklama
Hej Anka! Pierwszy miesiąc teraz miałam styczność z testami LH, powiem Ci że nie a wiele mi pomogły... one nie określają dokładnie momentu ovu tylko największe stężenie LH które występuje od 24-48 godz PRZED ovu. Więc sama widzisz że zakres czasu sporawy. Ja najmocniejszą kreskę z bladych uznałam za pozytyw - choć wg instrukcji negatyw :( ale miałam inne objawy - kłucie itp więc mam nadzieję że oki. Tak czy owak "trzeba" regularnie się przytulać :) już skuteczniejsze są inne sposoby - dziewczyny namówiły mnie tu do mierzenia temperatury od 1 dc i rzeczywiście po ovu jest skok więc masz jakiś obraz sytuacji.
może po paru miesiącach stosowania, lepszego poznania mechanizmu działania testów - i siebie :) to tak ale jednorazowy cykl - nie polecam osobiście.

Do góry