reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Ale jak dorwie się do PS3 i właśnie jakichś strzelanek,to ja mogę nie istnieć...Jakby jeszcze tam zainstalowano funkcję wydawania posiłków ,a wieczorem opcja sztucznej pochwy, mogłabym rzeczywiście zniknąć...:-D:-D
Skąd ja to znam, dziś się pożarliśmy o to, że stracił dusze w grze (na PS3), przez to, że siedziałam obok i się go o coś zapytałam.
karola ja bym poszła teraz. W pracy po wakacjach nie będą nawet pamiętać, a zdrowie na pierwszym miejscu. Do tego oszczędzisz sobie i nerwów i pieniądze.

reklama
mrowkaa to bardzo współczuję aż tak bolesnych miesiączek.:no: Mnie też boli,ale aż tak źle nie jest,czasem wspomogę się jakąś tabletką przeciwbólową,ale to nie reguła. No i przeboje z tabletkami anty,widzę,też miałaś...masakra jakaś.:no:
A co do komputerków,to mój P. w Polsce jeszcze był też kompletnie zwariowany,nie dało się go nieraz odciągnąć od tego...potrafił 5-7 godzin siedzieć i grać w jakieś Ikariamy,Ogame.... albo siedzieć do 3 w nocy (a o 6 wstawał do pracy),bo...musiał odebrać flotę z Marsa czy skądś-tam,żeby go nie okradli i żeby nie spadł na niższy level!!! :szok: No dorosły chłop!!!!!! Widzę,że nie byłam odosobniona...:dry: Teraz na szczęście już się poprawił.:tak:

A nie ustawiał sobie budzika w nocy co trzy godziny żeby surowce zebrać? :cool2:

Hehe, mój też tak miał ;-) Były czasy kiedy mówił mi siadaj obok bo chcę Ci coś pokazać. I tak przez 2 godziny musiałam siedzieć z nim i patrzeć jak robi różne fatality w Mortal Kombat.
rofl.gif
Jedyna metoda jaka na niego podziałała to powiedziane jasno - grasz do późna w nocy = jak przyjdziesz nie ma seksu.

Ostatnia edycja:
W Mortal Kombat to i ja zaczęłam przez męża grać:rofl: Nie, ja mu postawiłam jasny warunek, ignoruje mnie i gra w grę? Następnego dnia nie robię mu jedzenia:-)

makota ty wiesz co...właśnie sobie przypomniałam,że ustawiał ten cholerny budzik.:-D:-D No to bardzo się cieszę,bo myślałam,że tylko mój jakiś lewy jest z tymi grami.
lamorela jak mój za długo gra,to po prostu strzelam focha..wiem,wiem, mało to dojrzałe...:sorry2: Ale generalnie mało co działa na niego,nawet szlaban na seks....Już nieraz usłyszałam,że wcale nie robię mu na złość,bo ma redtube.com :wściekła/y:,a jak ja będę chciała,to wtedy mi powie tak samo...:szok: Idiota.:-D Na szczęście takich sytuacji nie ma zbyt często.;-)
A w Mortal Kombat swojego czasu też lubiłam grać.:-p

ja też tych wszystkich metod próbowałam ale żadna na długo nie pomogła i tak w końcu komputery były ważniejsze. Poza tym ja nie mam nic przeciwko temu,żeby facet sobie pograł...ale mam coś przeciwko jeśli nic innego nie robi tylko całymi godzinami lampi się w monitor...gdyby miało to jakieś wyważone proporcje i umiar to nie byłoby problemu. Myślę,że gdyby mąż poświęcał mi i naszemu małżeństwu 10 % czasu i uwagi,którą poświęca na kompa to byłabym chyba najbardziej "zaopiekowaną"przez męża żoną świata....

A cóż tu dziś taka cisza? Codziennie jak siadałam o tej porze to miałam kilka stron do nadrobienia
shocked.gif

Hop hop! jest tu kto? aaaaa już rozumiem wszystkie panie dziś zajęte :) i dobrze pracujemy pracujemy :) W takim razie ja życzę wszystkim stosunkowo udanej nocy! Dobranoc!

jestem! my dziś robiliśmy turniej w tenisa stołowego i grilla do tego, ale była super zabawa!!!!

tylko gdzieś ok 21,30 nadciągnęła burza i musieliśmy uciekać do domu :baffled:

coś czuję, że dziś nie usnę, bo będzie mnie męczyła ta decyzja w sprawie HSG :-(

Kurczę, ale miałam nadrabiania w czytaniu, a tylko pół dnia mnie nie było :szok:

Karola
ja chyba wybrałabym ten cykl jednak.
Będziesz wiedziała na czym stoisz, a tak to nic nie wiesz i dodatkowy miesiąc się zamęczasz tym badaniem...

Dziewczyny Wy narzekacie na komputery i na mężów przy nich, a u mnie ... uwaga ... jest odwrotnie :-p To ja wiecznie przed kompem siedzę. W pracy 8h i w domu ile mogę ... czasem nawet przed dwoma jednocześnie. Zboczenie zawodowe :sorry2: Co prawda nie gram, ale mój i tak narzeka, że wiecznie tylko siedzę i stukam w klawiaturę :dry:

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Karotka00 - 17.06 20.06
Gabi84 - 22.06

Moniqaa -26.06 -@ 01.07 (zmieniam termin testowania, bo owu prawdopodobnie była wcześniej)
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Mroowka - 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)
Staraczka13 18.07 18.07
Ewka358
EMALIA82
Tamaguczi

reklama
Do góry