reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Ale jak dorwie się do PS3 i właśnie jakichś strzelanek,to ja mogę nie istnieć...Jakby jeszcze tam zainstalowano funkcję wydawania posiłków ,a wieczorem opcja sztucznej pochwy, mogłabym rzeczywiście zniknąć...:-D:-D
Skąd ja to znam, dziś się pożarliśmy o to, że stracił dusze w grze (na PS3), przez to, że siedziałam obok i się go o coś zapytałam.
karola ja bym poszła teraz. W pracy po wakacjach nie będą nawet pamiętać, a zdrowie na pierwszym miejscu. Do tego oszczędzisz sobie i nerwów i pieniądze.

reklama
mrowkaa to bardzo współczuję aż tak bolesnych miesiączek.:no: Mnie też boli,ale aż tak źle nie jest,czasem wspomogę się jakąś tabletką przeciwbólową,ale to nie reguła. No i przeboje z tabletkami anty,widzę,też miałaś...masakra jakaś.:no:
A co do komputerków,to mój P. w Polsce jeszcze był też kompletnie zwariowany,nie dało się go nieraz odciągnąć od tego...potrafił 5-7 godzin siedzieć i grać w jakieś Ikariamy,Ogame.... albo siedzieć do 3 w nocy (a o 6 wstawał do pracy),bo...musiał odebrać flotę z Marsa czy skądś-tam,żeby go nie okradli i żeby nie spadł na niższy level!!! :szok: No dorosły chłop!!!!!! Widzę,że nie byłam odosobniona...:dry: Teraz na szczęście już się poprawił.:tak:

A nie ustawiał sobie budzika w nocy co trzy godziny żeby surowce zebrać? :cool2:

Hehe, mój też tak miał ;-) Były czasy kiedy mówił mi siadaj obok bo chcę Ci coś pokazać. I tak przez 2 godziny musiałam siedzieć z nim i patrzeć jak robi różne fatality w Mortal Kombat.
rofl.gif
Jedyna metoda jaka na niego podziałała to powiedziane jasno - grasz do późna w nocy = jak przyjdziesz nie ma seksu.

Ostatnia edycja:
W Mortal Kombat to i ja zaczęłam przez męża grać:rofl: Nie, ja mu postawiłam jasny warunek, ignoruje mnie i gra w grę? Następnego dnia nie robię mu jedzenia:-)

makota ty wiesz co...właśnie sobie przypomniałam,że ustawiał ten cholerny budzik.:-D:-D No to bardzo się cieszę,bo myślałam,że tylko mój jakiś lewy jest z tymi grami.
lamorela jak mój za długo gra,to po prostu strzelam focha..wiem,wiem, mało to dojrzałe...:sorry2: Ale generalnie mało co działa na niego,nawet szlaban na seks....Już nieraz usłyszałam,że wcale nie robię mu na złość,bo ma redtube.com :wściekła/y:,a jak ja będę chciała,to wtedy mi powie tak samo...:szok: Idiota.:-D Na szczęście takich sytuacji nie ma zbyt często.;-)
A w Mortal Kombat swojego czasu też lubiłam grać.:-p

ja też tych wszystkich metod próbowałam ale żadna na długo nie pomogła i tak w końcu komputery były ważniejsze. Poza tym ja nie mam nic przeciwko temu,żeby facet sobie pograł...ale mam coś przeciwko jeśli nic innego nie robi tylko całymi godzinami lampi się w monitor...gdyby miało to jakieś wyważone proporcje i umiar to nie byłoby problemu. Myślę,że gdyby mąż poświęcał mi i naszemu małżeństwu 10 % czasu i uwagi,którą poświęca na kompa to byłabym chyba najbardziej "zaopiekowaną"przez męża żoną świata....

A cóż tu dziś taka cisza? Codziennie jak siadałam o tej porze to miałam kilka stron do nadrobienia
shocked.gif

Hop hop! jest tu kto? aaaaa już rozumiem wszystkie panie dziś zajęte :) i dobrze pracujemy pracujemy :) W takim razie ja życzę wszystkim stosunkowo udanej nocy! Dobranoc!

jestem! my dziś robiliśmy turniej w tenisa stołowego i grilla do tego, ale była super zabawa!!!!

tylko gdzieś ok 21,30 nadciągnęła burza i musieliśmy uciekać do domu :baffled:

coś czuję, że dziś nie usnę, bo będzie mnie męczyła ta decyzja w sprawie HSG :-(

Kurczę, ale miałam nadrabiania w czytaniu, a tylko pół dnia mnie nie było :szok:

Karola
ja chyba wybrałabym ten cykl jednak.
Będziesz wiedziała na czym stoisz, a tak to nic nie wiesz i dodatkowy miesiąc się zamęczasz tym badaniem...

Dziewczyny Wy narzekacie na komputery i na mężów przy nich, a u mnie ... uwaga ... jest odwrotnie :-p To ja wiecznie przed kompem siedzę. W pracy 8h i w domu ile mogę ... czasem nawet przed dwoma jednocześnie. Zboczenie zawodowe :sorry2: Co prawda nie gram, ale mój i tak narzeka, że wiecznie tylko siedzę i stukam w klawiaturę :dry:

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Karotka00 - 17.06 20.06
Gabi84 - 22.06

Moniqaa -26.06 -@ 01.07 (zmieniam termin testowania, bo owu prawdopodobnie była wcześniej)
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Mroowka - 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)
Staraczka13 18.07 18.07
Ewka358
EMALIA82
Tamaguczi

reklama
Do góry