reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Hej kochane,nie odzywałam się,bo miałam wczoraj urodziny,w związku z tym cały dzień zalatana,potem znajomi wpadli itp.:-) Ale dziś już wszystko w normie.
Chciałam powitać serdecznie nowe staraczki (sanni ślicznie dziękuję za życzenia :tak:)i stwierdzić,że... skoro @ ma być pojutrze,to może warto by dziś zatestować?:sorry2: Wprawdzie to już popołudnie,ale kto wie?:confused: Wiem,że na liście mam dopiero 20.06,ale jednak...niecierpliwa jestem. Póki co,objawów zbliżającej się @ nie mam,ale też nie mam pojęcia,czy niepokalanek cokolwiek pomógł z regulacją cyklu...:dry: Bo na dobrą sprawę nie wiem,ile ma trwać,więc założyłam,że 28 dni-jak do września/października 2012. Dopiero potem się zaczęło chrzanić i ostatnio doszło już do 66dc...:wściekła/y::wściekła/y:
Ale nie chcę narzekać. No i kto tam testował?? Jak wyniki? Strasznie ciekawa jestem i trzymam kciuki. Wysłałam mojego P. do KFC,bo mam MEGA ochotę na kubełek.:-D:-D
Ściskam mocno i całuję.:*

reklama
heja kochane:) napisalyscie sporo ale wszytsko czytalam na bierzaco. ja mam dzis 26 dc i od czwartku wieczorem pobolewa mnie brzuch i okoloce jajnikow. tak jak w poprzednim cyklu:) wiec to by dobrze wrozylo!!! bo normalnie przed okresem mnie nic nie boli. ale staram sie zbytnio nie ekscytowac a wrecz sprowadzam sie na ziemie:/

karotka no to sto lat:) ktore to urodziny? chyba juz pisalas ale nie pamietam :) wiesz jak masz zapas testow to testuj! a niepokalanka od kiedy pijesz?

ewka to kiedy testujemy:) we wtorek? bo juz w sumie bliiisko wiec tzreba wytrzymac i poczekac czy bedzie @ czy nie:) wiesz taki bol jak na @ to tez moze zwiastowac, ze sie cos dzieje. ja w pierwszej ciazy przez kilka tygodni mialam takie cmienie jakbym miala zaraz okres dostac i pamietam jak za kazym razem jak szlam siku to sprawdzalam czy krwi nie ma. ale slyszalam, ze wieeele kobiet tak ma:)

emalia uraczylas sie czyli, ze co? popilas czy jak? :)
mrowka wena na sprzatenie powiadasz:) oj zazdroszcze!!! ja tam czekam na wakacje i wtedy obiecalam sobie gruntowne sprzatanie calych trzech pokoi. a ozdobienie sypialni to swietna sprawa

beti urodzinki 25 ;-) A niepokalanka piję ponad 1 cykl...bo zaczęłam pod koniec tamtego...:sorry2:
Idę w końcu coś zjeść,P. właśnie wrócił z...2 kubełkami KFC.:szok::szok:

Czesc dziewczyny witam znowu po dlugiej przerwie co tam u was sluchac?
ja che zmienic date testowanka na 28 a termin @ tez na 28 :)

Ostatnia edycja:
karotka wszystkiego najlepszego no i oczywiście II kreseczek na teście!

beti, ewka powodzenia!!!!

ola no wiem, że tracę połowę cykli... nie dość, że mam długie cykle to jeszcze mam szansę by zajść w co drugim, czyli w sumie wychodzi na to, że mam ze 4 szanse na rok :szok: no masakra jakaś... :-(

Karotka00 sto lat! I oczywiście najpiękniejszego prezenciku urodzinowego :-)
Karotk00 weszłam na forum, żeby poprosić o dopisanie do listy, wyszło na to, że będę testowała z Tobą! A ty tu takie pomysły masz! Ja zrobiłam teścik już wczoraj, do tego wieczorem!! No ale cóż, nie wytrzymałam :wściekła/y: Zgadnijcie jaki wynik :rofl2:

staraczka II krechy??????????

witaj tamaguczi! ech, no tak to ztymi postami jest, że czasami lubią znikać...

ooo, widzę, że jesteś z Birmingham, ja przez kilka miesięcy mieszkałam niedaleko, w Coventry, a w Birmingham byłam parę razy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No wiec od poczatku...
To moj pierwszy cykl z testami owulacyjnymi (owulacje mialam 3 dni wczesniej niz przewidywalam, cykle zazwyczaj mam 28 dni) Od roku czekalismy na ''wpadke'' a tu nic.... wiec postanowilam zadzialac konkretniej a przy okazji dolaczyc sie do innych starajacych sie dziewczyn/kobiet hehe :)))). Dzisiaj mam 19 dc wiec chcialam dolaczyc do testujacych w czerwcu. Trzymajcie kciuki...

P.S. Mialyscie juz jakies objawy w tym czasie? 19 dc

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Naaatiszon- 13.06
B
eti - 18.06 18.06.
Ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
Karotka00 - 17.06 20.06
Gabi84 - 22.06
tamaguczi - 25.06 26.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -30.06 -@ 01.07 (znając życie testować będę już 25.06)
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07

Do góry