Mrowkaa
Fanka BB :)
Karotka00- co do testów owu-Elmo2 na "staraczkach majowych" poleciła mi tasty-jest tam do nich link,ja wlaśnie te zamówiłam,powinny dotrzeć lada dzień,sama powiedziała,że poleca starania z testami owu- jej się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola to trzymamy kciuki za następny cykl &&&&& To będzie Twój pierwszy cykl ze stymulacja i monitoringiem jednocześnie (no i oczywiście z owu)?
karola ja pracuje w szkole, ucze angielskiego w sp i gim a ty?
HSG to padanie drożności jajowodów. Moja psiepsiółka miała 2 tyg temu. Z tego co opowiadała to jest masakryczne badanie. Ból straszny, krew się z niej lała po badaniu. Nic fajnego.
miałam pełen komplet: tsh, ft3, ft4, anty TPO i anty TG . Jak na narazie od końca lutego taki komplet robiłam 2 razy. Teraz robię już tylko tsh bo całą resztę miałam za każdym razem w normiea powiedz mi wiecznie robiłaś badania ft4 i tf3?