reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Moniqaa - tak, 84 to rocznik :-) a i wpisałaś mnie na liste 26.06 a planuje teścik 22.06 tak jak wpisała emalia :-)
Beti1986 - ja też mam 2 latka i to bardzo energicznego i troche się obawiam jak zniose przy nim ciąże, bo w pierwszej "umierałam
emalia82 - trochę ściślej to jestem z Kotliny Kłodzkiej :-)
Mnie ten brzuch pobolewa trzeci dzień, aż dziś wziełam no-spe, nie wiem dlaczego...:-(

reklama
Gabi84 przepraszam za pomyłkę. Dwa razy czytałam i nie wiem czemu ostatecznie i tak wpisałam coś innego :-(

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

kuuuuuurdeeeee, takiego pięknego posta walnęłam i mi zeżarło !!!! :wściekła/y:

no to jeszcze razz...

moniqua już zapomniałam co dokładnie napisałam ale w skrócie to testami się tak nie przejmuj bo one różne rzeczy lubią pokazywać II a owulacji nie ma , albo I kreskę a owulacja jest :baffled:

tempka co prawda nie skoczyła Ci spektakularnie no ale widać, że jest wyższa w II fazie cyklu, czyli wychodzi na to, że owulacja była.

u mnie jak nie ma owulki to tempka jest stała (+ - 0,1 stopnia), a w poprzednim cyklu z owulacją tempka poszybowała aż do 37,2 :szok:

ja wyciągnęłam ciężką artylerię, biorę wiesiołka, kupiłam sobie Castagnusa a znajoma ze staraczek listopadowych wysłała mi zioła ojca Sroki :-) no teraz to nie ma bata, w następnym cyklu musi się udać!

emalia moje wyniki będą ok za tydzień, a wyniki M. przyślą nam pocztą bo uprosiłam panią w laboratorium, że nie mam bardzo daleko (ok 70 km, w te i z powrotem ponad 140 km) no i zgodziła się :-)

heja kochane!

siedze na kanapie i nic mi sie niechce:) a jutro na 8 do pracy buuuu:/ juz sie nie moge doczekac az ktoras w koncu z was bedzie testowac:)

karola rzeczywiscie ciezka artyleria:) oby pomogla!

beti już nie mogę się doczekać następnego cyklu bo będą wspomagacze, będzie monitoring no i najważniejsze, będzie owulacja, oh yeah!!!

fajnie gdyby udało się w następnym cyklu, nie musiałabym robić HSG, ufff :sorry:

a ja jutro wyjątkowo do pracy na 9 no normalnie resztę tygodnia a 8. No ale jeszcze jutro i weekend, można będzie odespać, tzn i tam muszę obudzić się by zmierzyć tempkę no ale potem pójdę spać i nic nie wyciagnie z łóżka wcześniej niż o 9! :-D

a gdzie pracujesz beti ?

Ostatnia edycja:
Hey Kobietki, przyszłam życzyć Wam kolorowych snów :tak:

Karola to trzymamy kciuki za następny cykl &&&&& To będzie Twój pierwszy cykl ze stymulacja i monitoringiem jednocześnie (no i oczywiście z owu)?

Ja w tym cyklu mam zamiar się na nic nie nastawiać :tak: Po prostu jak zwykle będziemy się starać, ale bez tego wewnętrznego głosu, że musi się udać... Musi i już... i nie mam zamiaru o tym myśleć, bo jak się nie uda to w dzień @ zaczynam urlop i mam zamiar się nie zamartwiać :tak:

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

gabi ja ci jeszcze mialam napisac, ze tez sie boje jak to bedzie w ciazy i z dzieckiem:/ bo pierwsza ciaza oj dala mi w kosc. wszystko przebiegalo prawidlowo ale te wymioty do 20 tyg i wszelkie bole plecow, migreny, bezsennosc i zmeczenie. do tego brzuch mi sie stawial i nawet na sacer ciezko bylo. takze glownie autem sie poruszalam:) a jak bylo u ciebie?

karola ja pracuje w szkole, ucze angielskiego w sp i gim:) a ty? a to hsg to na czym polega? i czemu sie robi ta niedroznosc?

moniqa masz racje bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!

Hej laseczki. Ja dzisiaj czekam na "pocztonosza" z moimi testami i zaczynam testować.

Karola- trzymam kciuki kochana za wyniki. Oby się okazało że wsio ok.
Beti- HSG to padanie drożności jajowodów. Moja psiepsiółka miała 2 tyg temu. Z tego co opowiadała to jest masakryczne badanie. Ból straszny, krew się z niej lała po badaniu. Nic fajnego.
Monika- zazdroszczę Ci ,że umiesz sie wyłączyć i nie myślec. Ja po roku starań choćbym chciała wyluzować i tak w podświadomości myślę i liczę który dzień, czy się już bzykać czy już blisko do testów itd. Ehhhhh

A tak wogóle co tu tak cisza? Gdzie wszystkie dziewuszki? HOP hOP!!!!

Ja pierwsza dzisiaj,widzę.;-) Coś się źle czuję..chyba cały dzień spędzę w łóżku.:sorry:
karola jestem pewna,że ta ciężka artyleria pomoże.:-) O tych ziołach ojca Sroki też czytałam ,podobno dobre.Tzn. pomagają.:tak: Będzie dobrze. A co do testów owu...już zdecydowałam,że zamówię,ale właśnie boję się,że nie będą skuteczne...:szok:
beti ło kobieto,w gimnazjum uczysz?? :szok: I jeszcze nie leżysz na obserwacji w psychiatryku? Wow...pełna podziwu jestem..:-D

reklama
Emalia jeszcze nie wiem czy uda mi się wyłączyć, ale chcę się postarać.
Pewnie będzie ciężko, ale nakręcanie się co dzień i codzienne myślenie o testach już mnie wykończa...

Kobietki, rzeczywiście straszna cisza tutaj...
Ciepło się zrobiło to pewnie pouciekałyście :tak:

Do góry