reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Tesiak - gratulacje!!!!! i powodzenia :tak::tak::tak:
Beti1986 - dzięki :-) też mam nadzieję, że to owu.... działamy i zobaczymy ;-)
Dziewczyny to i mnie dopiszcie do testowania, ale dopiero na 22.06.

reklama
no ja tez ogladam modelki:)

bylam dzis u gina i zdrowa jak ryba jestem. mam pelno pecherzykow, owulacja byla na lewym jajniku bo pecherzyk pekniety i klucie czulam tez. ogolnie jestem stworzona do rozrodu ;)

Karola- gdzie się podziewasz kochana?

jestem, jestem kochana!

dzi ś byliśmy w Łodzi ja miałam tomograf (z powodu tego naszego wypadku w lutym i pękniętego oczodołu i czaszki) a mąż opróżnił jajeczka, :-D pomocy nie chciał, działał sam ale wyniki będą dopiero jutro, nie opłaca nam się jechać 70 km (w sumie 140 w obie strony) po odbiór więc kupiłam kopertę, znaczek i zapytałam panią w laboratorium czy mogą mi wysłać wyniki pocztą no i zgodziła się :happy:

karotka jejku, ale już wszytsko jest ok? ja swego czasu notorycznie mdlałam w kościele :sorry:

moniqaa a może masz tak jak ja, że owu jest w co drugim cyklu? mnie też testy wychodzą jeden cykl negatywne a dopiero w następnym są pozytywne i jest skok temperatury!

tesiak wow, gratulacje!!!! piękne II kreseczki!

tygryseczek witaj w klubie, mnie też już pykło 9 miesięcy! :-(

betii widze, że mój rocznik jesteś ;-)
super, że była owulacja, trzymam kciuki, teraz tylko czekamy na testing, kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Gabi84 proszę :-) Jeśli 84 to rocznik, to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami :-D

Karola właśnie tak mi się wydaje, że w co drugi cykl. Jeśli teraz będą same negatywne to się potwierdzi moja teoria... :-(

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 26.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

moniqa a jak bylas u gina to nic nie mowil na etmat tego jednego jajnika? nic nie bylo widac, ze moze jakos nie funkcjonowac odpowiednio?

karola no ja jestem ten rocznik co ty:)

moniqaa zobacz sobie na moje wykresy, no jak byk, co drugi bezowulacyjny :-(

teraz mam monitoring i Gin widząc, że z owulki nici szykuje mnie w następnym cyklu na HSG ale ja będę naciskać by się jeszcze z tym wstrzymać, zrobimy monitoring nastepnego cyklu (tego w którym jest owulka) i jak się nie uda zajść w nastęopnym cyklu to moge iść na to HSG bo może rzeczywiście mam jeden jajowód zapchany i dlatego nie ma owulacji.

idź na monitoring, może Gin da Ci coś na stymulacje pęcherzyków (np. CLO)

beti dlugo się starasz? napisz coś o sobie :happy:

Karola, muszę się przejść do tego gina :tak:
Ostatnio jak byłam wszystko było OK, dopiero teraz załapałam, że co drugi cykl mi testy owu wychodzą pozytywne... Tak zerkam na Twoje wykresy i widzę, że u Ciebie to jeszcze inaczej, bo te cykle bez owu masz całe takie skoczne.
U mnie niby jest faza wyższych temp. ale nie ma typowego skoku, jest tylko "schodkwe" przejście: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

no ja mam w domu dwulatka juz:) staram sie pierwszy miesiac:) z synkiem samo wyszlo bo sie neizapezpeiczalismy ale tylko raz w dni plodne byl seks wiec za pierwszym razem sie zrobil. aha no i w zeszlym miesiacu mialam ciaze biochemiczna i 4 dni po terminie dostalam okres:/

Dziękuję Wam wszystkim bardzo:) Jeszcze mam dużo obaw więc tak naprawdę cieszyć się będę po wizycie u gin.

Beti miałam pewne podejrzenia. To znaczy wg mojego wykresu to jest niemożliwe. Natomiast pobolewa mnie podbrzusze, kłuje w piersiach,etc. myślałam że to na okres ale tak dzieje się od dłuższego czasu. Mam 44 dc i pomimo przyjmowania castagnusa @ się nie pojawiała.

Spokojnej nocy:)

reklama
Witam i ja z rana. Patrząc za okno można tylko depresji dostać. Masakra. Kiedy to się skończy.

Gabi- skąd jesteś? widzę że DŚ :)
Beti- super że wszystko w porządku. Oby się udało :)
Karola- kiedy wyniki tomografu? Trzymam kciuki za wyniki męża i oczywiście Twoje &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dzisiaj sprawy do załatwienia więc nie wiem kiedy się odezwe. Pozdrawiam :*

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06(chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

Do góry