reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Karola owu na pewno tez będzie. Widzę, że w tym cyklu będzie wszystko co się da, więc musi się udać :tak:
Ja biorę tylko wiesiołka, na razie po dwóch cyklach (albo już trzech :eek:) nie widzę różnicy, no ale daję mu jeszcze szansę :tak: I do owu łykam :tak:

Lamorela jeszcze się nie przywitałam, więc teraz to robię :tak:
Pisałaś, że studiujesz informatykę to muszę Ci powiedzieć, że jesteśmy z jednej branży :tak: Ja już studia co prawda zakończyłam jakiś czas temu, ale chętnie bym wróciła na nie. Może nie do programowania, ale coś by się znalazło ;-)

Tak sobie siedzę i patrze na tą naszą listę i mam nadzieję, że wszystkim nam się uda.
W sumie wierzę w to, że się uda. Fajnie by było gdyby czerwiec okazał się cudownym miesiącem bez pojedynczych krech....

Termin @ Termin Testowanka

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

reklama
Cześć kochane ;-) Jak leci? Ja wczoraj was tylko czytałam,ale nic nie pisałam,bo wena mi gdzieś zwiała.:zawstydzona/y: Ogólnie jest ok,bez zmian,z tym,że...wczoraj mnie bolał lewy jajnik,a dziś od rana pobolewa prawy....:szok: Co to może być? Objawy wcześniejszej @? Owulka? "Obcy 6" w moich jamnikach...tfiu,jajnikach??:eek: Bo sama nie wiem ile ten cykl z kolei będzie trwał,liczę na działanie niepokalanka,którego regularnie piję...ale wiadomo,pewności ani gwarancji nie ma.:no:
Zaraz wrzucam się do wanny,bo wczoraj wieczorkiem nie miałam już siły,potem ogarniam kuchnię,idę na zakupki, gotuję spaghetti bolognese (już od kilku dni za mną łazi),zrobię pranie i...mogę odetchnąć. A,no i jeszcze wieczorem młodą do wanny muszę wrzucić.:happy:
U mnie piękna pogoda,w Polsce pewnie też,więc na pewno większość z was gdzieś wyjechała albo po prostu rozkoszuje się latem.I dobrze.:tak:

Witam i ja. Wczoraj przeżyłam moją pierwszą migrene- coś strasznego!!! Na wczorajszym teście owu piękne tłuste krechy, więc dzisiaj bara bara. :)
Witam nową straczkę - wiecznie. Napisz coś więcej o sobie. Jak się nazywasz, skąd jesteś :)

Miłego dnia kochane :*

Dzieńdoberek! :-) Jestem z majówek. Chcę się dołączyć bo na majówkach już rzadko która z dziewczyn się odzywa, a widzę, że są na czerwcówkach. Więc będę teraz oba fora odwiedzać :tak:

Pozwolę sobie wpisać się na listę ;-)

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
Marti- 12.06
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -01.07 30.06 (chociaż bardziej obstawiałabym 25.07)
żabucha- 11.07

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki :tak:.

Witam wszystkie nowe koleżanki i te z maja również;) cóż oby czerwiec był dla nas szczęśliwy:) Ja osobiście postanowiłam wdrożyć kilka wspomagaczy. Może jakiś suplement dla mnie i dla M, testy owu no i na 17 umówiłam się do lekarza-poproszę o skierowanie na badania hormonów-tak dla pewności czy wszystko z nimi ok.

U nas śliczna pogoda. Pora więc w końcu odpędzić złe myśli po nieudanym maju.

hej dziewczyny moje starania o bobaska zaczely sie 2 miesiac, 10-11.06 termin @ ,mam nadzieje ze nie przyjdzie i bede miala okazje zrobic test .Czuje ze jednak nic z tego nie wyjdzie nawet mnie piersi nie bola :/, chociaz zawsze przed @straszne bolaly. biore d*phaston sadzicie ze on powoduje ze mnie nie bola? nie mam zadnych objawow ciazowych, czasami tylko cos mnie ukluje z boku a tak cisza, ech czuje ze nie mam co sie ludzic :(

heja, ja tez wczoraj czytalam ale pisac mi sie nei chcialo. ogolnie padam na twarz bo bylam u mneiw szkole na festynie dla dzieci i zaraz po nim w zlobku z synkiem tez na festynie i bieganie za dzieckiem przez 5 godzin... ale se mlody wyszalal, pierwszy raz byl na takim dmuchanym zamku, prawie sie poplakalam jak go widzialam takiego szczesliwego:)

ewka widze, ze test mamy w ten sam dzien robic:) ja bylam wczoraj w galerii han i kupilam test i juz dzis chcialam go zrobic ale rozsadek zwyciezyl;)

reklama
Cześć dziewczyny,
Długo się nie odzywałam ale miałam straszny tydzień. W czwartek miałam pogrzeb koleżanki, jeden z najsmutniejszych dni w moim życiu. Spłakałam się strasznie. Ale już mi lepiej.Dużo lepiej...
U mnie po dwóch miesiącach brania niepokalanka widzę wielką różnice w moim cyklu. Jest 11dpo a ja nie plamię!:-) Więc mam nadzieje, że progesteron poszedł w górę. Więc juz nie mogę się doczekać @ i nowego cyklu. Ten niestety poszedł na straty...
U mnie piękna pogoda. Jutro jedziemy nad morze:-).

Do góry