reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Hej, hej!:-) Czy któraś się dziś testowała? Trzymam kciuki &&&&&&&&& za nas wszystkie, a w dniu dzisiejszym zaciskam mocno pięści za siebie, żeby beta była piękna i wysoka!

reklama
Ja dzisiaj zrobilam sikańca no i ujemny.ale @ przewidziana na czwartek.
Lamorela jak beta? Wg mnie to Ty jesteś w ciąży no ale dzisiaj na 100% zobaczymy.

malgonia mam zadzwonić do laboratorium ok. 16, dopóki @ nie ma jest nadzieja! Więc testuj jeszcze w czwartek jak @ nie przyjdzie (a nie przyjdzie i tej wersji się trzymamy:-)).

Witam kochane,

lamorela trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! Daj koniecznie znać jak dostaniesz wynik.

malgonia jak masz jeszcze 2 dni do @ to testy mogą być ujemne, więc oby ta małpa się nie pojawiła w czwartek!!!

U mnie w nocny odezwał sie prawy jajnik. Dosyc mocno go czułam. Dziś 4 dzien wyższych temperatur a ja już nie mogę wytrzymać!!! Niech ten czas szybciej mija...

Jejku Lamorela jak Ty budujesz napięcie, ja już sie denerwuję. I jak? Może zadzwoń do laboratorium podaj pesel, powiedz żeby Ci chociaż podali czy dodatnia ta beta.
U mnie raczej marne szanse, tempka za każdym razem inna mi wychodzi.
Dziewczyny jak Wy mierzycie temperaturę? Ktoras mierzy pod językiem? I wychodzi Wam? Ja jak chcę żeby była wyższa, poruszam termometr i zawsze ciut urośnie. Mierzew tym samym miejscu pod językiem, ale czuję że to trochę oszukane.

Żabucha jeszcze sobie troszkę poczekamy... ja mam 7 dzień po ovu i też nie wiem jak czas zapełnić do weekendu. Zaglądnęłam na twój wykresik i coś widzę że ktoś tu chyba "poluje" na synusia :) co? :) też słyszałam o tej teorii że w dzień ovu największe prawdopodobieństwo synka (bo męskie plemniki szybciutkie ale krótkowieczne niestety) Znajomej się sprawdziło więc coś jest chyba na rzeczy :)

Mi jeszcze troszkę zostało do testowania - a tan czas tak powoli leci :( Dobrze że pogoda u nas dopisuje i można wyjść na spacerek. :)

reklama
Ja bardzo marze o córci bo mam już 2 chłopaków. I próbuje wszystkiego jem nabiał, czekoladę, pije mleko a nawet szpinak. A co z tego wyjdzie zobaczymy.

Do góry