reklama
Witam kochane,
lamorela trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! Daj koniecznie znać jak dostaniesz wynik.
malgonia jak masz jeszcze 2 dni do @ to testy mogą być ujemne, więc oby ta małpa się nie pojawiła w czwartek!!!
U mnie w nocny odezwał sie prawy jajnik. Dosyc mocno go czułam. Dziś 4 dzien wyższych temperatur a ja już nie mogę wytrzymać!!! Niech ten czas szybciej mija...
lamorela trzymam mocno kciuki za Ciebie!!! Daj koniecznie znać jak dostaniesz wynik.
malgonia jak masz jeszcze 2 dni do @ to testy mogą być ujemne, więc oby ta małpa się nie pojawiła w czwartek!!!
U mnie w nocny odezwał sie prawy jajnik. Dosyc mocno go czułam. Dziś 4 dzien wyższych temperatur a ja już nie mogę wytrzymać!!! Niech ten czas szybciej mija...
malgonia1
Fanka BB :)
Jejku Lamorela jak Ty budujesz napięcie, ja już sie denerwuję. I jak? Może zadzwoń do laboratorium podaj pesel, powiedz żeby Ci chociaż podali czy dodatnia ta beta.
U mnie raczej marne szanse, tempka za każdym razem inna mi wychodzi.
Dziewczyny jak Wy mierzycie temperaturę? Ktoras mierzy pod językiem? I wychodzi Wam? Ja jak chcę żeby była wyższa, poruszam termometr i zawsze ciut urośnie. Mierzew tym samym miejscu pod językiem, ale czuję że to trochę oszukane.
U mnie raczej marne szanse, tempka za każdym razem inna mi wychodzi.
Dziewczyny jak Wy mierzycie temperaturę? Ktoras mierzy pod językiem? I wychodzi Wam? Ja jak chcę żeby była wyższa, poruszam termometr i zawsze ciut urośnie. Mierzew tym samym miejscu pod językiem, ale czuję że to trochę oszukane.
Ulika
Fanka BB :)
Żabucha jeszcze sobie troszkę poczekamy... ja mam 7 dzień po ovu i też nie wiem jak czas zapełnić do weekendu. Zaglądnęłam na twój wykresik i coś widzę że ktoś tu chyba "poluje" na synusia co? też słyszałam o tej teorii że w dzień ovu największe prawdopodobieństwo synka (bo męskie plemniki szybciutkie ale krótkowieczne niestety) Znajomej się sprawdziło więc coś jest chyba na rzeczy
reklama
Podziel się: