reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

mi tez sie zdarzyło plamienie kiedyś (juz sie cieszyłam) czytałam ze jak jest plamienie to jajeczko zagniezdza sie i jest lekkie plamienie... moje szczescie dlugo nie trwalo przyszla @.. ale skoro tobie sie czesto zdarzaja plamienia to nie wiem jak to interpretowac...

reklama
na plamienia w środku cyklu, które nie mają nic wspólnego z owulacją polecam wit B6, mnie pomogła, w pierwszym cyklu z wit B6 plamienie było krótsze a w następnym nie było go już wcale!!!! Brałam 3 x dziennie po 1 tabletce 50mg czyli łącznie 150 mg/ dziennie. Ważne by nie przekraczać 200 mg / dziennie.

i od tej pory mam spokój z plamieniami w środku cyklu :tak:

fuma ja nie jestem wychowawcą i nie wypełniam arkuszy ocen (całe szczęście), wystawiłam tylko oceny ze swojego przedmiotu i the end :-D a Twój w jakiej szkole uczy i czego?

To masz szczęście:-D. Być wychowawcą to przekichane. Sama kiedyś uczyłam w szkole i do dzisiaj pamiętam te paskudne arkusze.Mój uczy w technikum przedmiotów zawodowych i fizyki.

żabucha trzymam kciuki za sukces &&&&&&&.

lamorela jakies trefne te testy! Moze jakas uszkodzona partia i w zlym miejscu jest pasek. Moze kup na jutro innej firmy, jesli masz zamiar dalej testowac.

Też tak kiedyś miałam i niestety ginka powiedziała ,ze to błąd testu.Ale dalej trzymam kciuki moze na następnym się pojawią II.

zrobiłam sobie tak od niechcenia test owu a tam dwie, tłuste, czerwone krechy!!! :szok::szok::szok:

jejku, pierwszy raz będę miała owulację w normalnym terminie!!!!!! :szok: :szok:

to NA PEWNO zasługa ziółek!!!

Karola trzymam kciuki &&&&&&&. Działajcie a na pewno się uda

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam jeszcze takie pytanie ;) nie chcę przeszukiwać internetu a może któraś z was wie. Czy jak się jest chorym, lub jest się w takim stanie 'czuję, że mnie choroba łapie' to temperatura w pochwie także będzie wyższa?
Czy jeśli mam 37,25 to powinnam zwalić na 'czuję, że mnie choroba łapię' czy jednak może to być ciąża?
Jutro mam dostać @.

fuma też jesteś nauczycielką? jakiego przedmiotu?

madzia ciężko stwierdzić, zależy jaką miałaś temperaturę przez cały cykl, a czujesz się chora?

Dołączam do grona nauczycielskiego :) Wychowanie Fizyczne

Czuję się niestety jakbym miała być chora.. temperatura w cyklu w granicach 36,5 - 36,9

ale nam się pedagogicznie zrobiło :-D

ja angielski :tak:

lewy jajnik zaczął się odzywać, ciekawe czy jutro temperatura skoczy :confused:

miałam plan by poczekać z kolejnym przytulankiem do dnia skoku by była większa szansa na synusia ale nas naszło godzinę temu i tak wyszło :-p

reklama
Do góry