reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

ja kiedys tez szukałam spodobu na płeć dziecka... nie wiem czy to wiarygodne czy nie.. ja nie traktuje tego powaznie ale powiem szczerze ze liczylam kilku osoba w rodzinie i na 10 przypadków 8 sie sprawdziło... moze zbieg okolicznosci macie stronke z tabelami
Nim lekarz powie „Będziecie mieli…” - planowanie płci dziecka - Ciążowy.pl

reklama
Też patrzyłam, tylko, że ten co ja to różni sie od twojego Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl. Wiec który jest prawdziwy :)

mi wyszło ze tu i tu mam dziewczynke jesli do zaplodnienia doszło by w lipcu.... trzeba zdac sie na los... albo brac pod uwage wszystko.. he he ... ja juz tak długo staram sie o dziecko ze nie robi mi roznicy czy chlopiec czy dziewczynka.

rozumiem, że to twoje ma być pierwsze dziecko. Ja gdy byłam z pierwszym też tak myślałam, a gdy sie już ma 2 chłopaków myśli sie inaczej.

życze ci gromadki dzieci :)chłopców i dziewczynke. A napwno ci sie uda predzej czy poźniej:) a od ilu miesiecy sie już staracie??

Kiedyś moja kuzynka tak jak ty nie mogła zajsc w ciąże długo sie starali. Postanowili wyjechac na wakacje i wogóle o tym nie myślała. Przytulali sie i po jakimś czasie dowiedziała sie, że jest w ciązy . Wogóle sie tego nie spodziewala.

reklama
tez mialam to wplanach "przestac sie starac" ale jakos nie potrafie.... moj mąz mowi ze za bardzo chce... ja juz mam ubranka kupione.. za kazdym raqzem jak mi sie @ spozniała lecialam do sklepu dziecięcego... niemusialam cos zakupic... wiem wiem... mam z glowa troche...

Do góry