reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Wiem, jak to jest. ja kiedyś jak starałam sie o dziecko widziałam wszedzie kobiety w ciązy i sie zastanawiałam kiedy to bede ja. A jak test za każdym razem wychodził negatywnie wielkie rozczarowanie.

reklama
ja wierze, ze kazdy ma swoj los gdzies zapisany, oczywiscie bez przytulanek nic nie bedzie, ale mysle, ze liczenie dni, mierzenie temperatury itp to tylko dodatek, zobaczcie sa laski co w kiblu na dyskotece potrafia zajsc, albo jak moja kolezanka, dzien po okresie...

ja to zawsze zadaje pytanie.... Dlaczego takie nieodpowiedzialne dziewczyny zachodza w ciąże..a ktos sie stara .. jakos zabezpieczyl sie , jest w stanie finansowo utzrymac dziecko.... a tu lipa i lipa ..... caly czas mam nadzieje ze kolejny cykl bedzie udany

i strasznie mnie wkurza jak rodzina z okazji urodzin , imienin czy jakiegos swieta zyczy nam dziecka ( oczywiscie nie wiedza ze my dzialamy a wychodzi jak wychodzi)

Anka - a robiłaś sobie prolaktynę po obciążeniu ? Nie każdy zleca to badanie, zwykle poprzestają na podstawowej . Moja koleżanka miała wszystkie badania super, na koniec zrobiła i wyszło że ma czynnościowa hiperprolaktynemię. Wzięła leki i po miesiącu była w ciąży, niedawno urodziła trzecie dziecko już bez wspomagaczy. Na innym forum jest też dziewczyna, wile miesięcy starała się o dzidzię i nic, az tu przypadkiem wyszła ta hiperprolaktynemia czynnościowa , teraz jest w pięknej ciąży.

Jak tam Lamorela? Daj znac, bo przestępuję z nogi na nogę :)

JA JA JA TESTOWAŁAM DZISIAJ :-):tak::rofl2: nie wytrzymałam rano. A oto wynik:
DSC_0016.JPG

Zrobiłam zdjęcie rano, żeby od razu wrzucić Wam dziewczyny, ale kabla nie wzięłam i nie miałam jak.....:confused2: oczywiście w realu troszkę wyraźniejsza ta druga kreseczka:tak:
co 10 min. w pracy na zdjęcie testu zaglądałam, upewnić się czy ta druga kreska nadal tam jest:-D mam nadzieję, że w czwartek @ nie przyjdzie....

lamorela ???

Załączniki

• DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    25,8 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
reklama
Aktualizuję listę :-)

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Karotka00 - 17.06 20.06
Gabi84 - 22.06
- II
Brydziajones - 25.0625.06
Moniqaa -26.06 -@ 01.07 - II
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 II - 02.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Mroowka - 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Kingax1 - 10.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)
Staraczka13 18.07 18.07
Ewka358 ?
EMALIA82 16.07
Tamaguczi ?

Do góry