reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Anka ja Salfazin chciałam kupić mężowi, był w aptece normalnie dostępny bez recepty ale babeczka w aptece przekonała mnie do androvitu bo ma bogatszy skład (chociaż sporo droższy ok 40 zł/30 tbl, salfazin był jak dobrze pamiętam 20 z hakiem za 90 chyba tbl)
Karola piękne dwie kreski na ovu! Takich wyraźnych nigdy nie miałam, nawet kontrolnej - więc coraz bardziej jestem przekonana że moje testy były do d.....y :(
Ola ja czuje się podobnie, też wydaje mi się znowu że mam tyle oznak ale boję się znowu nakręcać, pamiętaj że dopóki nie masz @ to wszystko jest możliwe!
Mrówcia i jak plamienie? Mam nadzieję że to okazało się nie być @ ale implantacynym &&&

reklama
no ja chcialam ten salfazin to te farmaceutki patrzyły na mnie jak na idiotke... tez chciałam dla męża .... moze wybiore sie jutro do innch aptek...

Ja kupowałam bez recepty, poszłam i powiedziałam, że chce cynk w tabletkach bo mi włosy wypadają i płaciłam właśnie coś ok 20 zł. ale to było ok pół roku temu.

Ola ja czuje się podobnie, też wydaje mi się znowu że mam tyle oznak ale boję się znowu nakręcać, pamiętaj że dopóki nie masz @ to wszystko jest możliwe!

Dzięki! Tyko, że im bardziej patrzę na ten mój wykres, tym bardziej myślę, że skoro testy wychodzą negatywnie, to u mnie w ogóle nie było owu i nie wiadomo ile sobie na nią poczekam - o ile w ogóle przyjdzie :-( Nie jest mi łatwo mobilizować M do staranek co drugi dzień :baffled: Wczoraj to już w ogóle gotowa byłam odpuścić, bo nie mogłam się w żaden sposób nawilżyć - śluz był taki, że nie było łatwo :dry: Rozsądek nakazuje mi utrzymać tę częstotliwość na wypadek, gdyby okazało się, że mam racje z tą owu...

czesc dziewczyny u mnie od 2 dni podbrzusze boli, żle sie czuje nie wiem co o tym myśleć. Boje sie że coś jest nie tak , a do @ zostało 9 dni. W sobote sie troszke nadźwigałam . Nie wiem czy to może być to.

Ostatnia edycja:
Kingax1 mnie tez boli podbrzusze a @ powinnam dostać 6 lipca. no i chyba dostane bo moje ciało zachowuje się tak jak przed @.. juz się chyba nie doczekam II ....to juz kolejny nieudany cykl

Ale jak tak nigdy nie miałam, może to nerwy do tego dochodzą. Ja na okres musze czekac do 10 lipca, wiec to jeszcze dużo czasu. I już zaczyna mi towarzyszyć stresik.

ulika - plamienie narazie ucichło....ale pewnie wróci w postaci @. Często tak miewam,że przed @ mam minimalne plamienia nawet przez kilka dni zanim przyjdzie własciwa @... zobaczymy. Czekam ciągle, ale testowanie nie ma sensu.

reklama
Do góry