reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Mrowkaa, ale ból też na ciążę może być. Ja tak poprzednio miałam. Nie trać nadziei, póki co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Karola, to działajcie, działajcie :cool2::-p

Maqa, na pewno będzie dobrze :-) Ja chodzę do gin prywatnie. Na fundusz nikogo konkretnego nie znalazłam. U mnie ciąża będzie wysokiego ryzyka od początku, więc chciałam mieć pewność, że lekarz wie co robi. Jak tylko będą II zaczynam brać acard i duphaston a od wizyty serduszkowej zastrzyki clexane…. Mam podejrzenie zespołu antyfosolipidowego a oprócz tego kłębuszkowe zapalenie nerek (na szczęście w fazie remisji od 3 lat)....

Madzia&Lena, tylko szczęściarom testy wychodzą przed terminem @. Normalnie pierwszy dzień spodziewanej @ to szansa na bladziocha… wszystko zależy od cyklu i od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia (a dochodzi do niego pomiędzy 6 a 10 dniem od owulki, a testy wychodzą po upływie 48 godz. od zagnieżdżenia….). Więc jeszcze nic nie wiadomo &&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Ja dzisiaj miałam dzień leniuchowania. Cały dzień w łóżku:-) czasem i tak trzeba. Chociaż miałam się z angielskiego pouczyć...:-p

reklama
Do góry