pietraczkaa
Fanka BB :)
Przykro mi oby wrzesień był szczęśliwszyOkres przyszedł, więc nie musiałam jej nawet robić Mnie bardziej interesuje Twoja z dzisiaj!
Moja urosła! 96.88
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi oby wrzesień był szczęśliwszyOkres przyszedł, więc nie musiałam jej nawet robić Mnie bardziej interesuje Twoja z dzisiaj!
Wspaniale Oby tak dalej!Przykro mi oby wrzesień był szczęśliwszy
Moja urosła! 96.88
DziękiWspaniale Oby tak dalej!
Kiedyś się uda Acz przyznam, że jest trochę presji otoczenia i mnie to zaczyna lekko zniechęcać do próbowania.Przykro mi oby wrzesień był szczęśliwszy
Moja urosła! 96.88
Hahaha no nie tak prędkoKiedyś się uda Acz przyznam, że jest trochę presji otoczenia i mnie to zaczyna lekko zniechęcać do próbowania.
Jak rośnie to pięknie <3 <3 Gratulacje! To jeszcze tylko USG i można odpalać Piccolo!
Łomatko, nie strasz, bo mi się tak często bliźniaki śnią i przepowiadają, że.... W okolicy 11 to może implantacja najwyżej, bo ja z tych późno owulujących.Hahaha no nie tak prędko
Jeszcze powtórze sobie betę, bo wolę wiedzieć co i jak. A do USG jeszcze równo dwa tygodnie także szmat czasu
Dobra potajemnie powiem, że wrzesień to będzie super, najlepszy miesiąc na ciążę. A jakbyś testowala 11 września to od razu bliźniaki
To niech implantuje mocno 11Łomatko, nie strasz, bo mi się tak często bliźniaki śnią i przepowiadają, że.... W okolicy 11 to może implantacja najwyżej, bo ja z tych późno owulujących.
Z jednej strony spoko, bo jedno zamieszanie, a dwa ludki Ale przyznam, że by mnie to stresowało jak nie wiem co. Pomagałam w odchowaniu siódemki siostrzeńców i wydaje mi się, że umiałabym ogarnąć swoje dziecko, ale dwa na raz? Jeszcze ze starym, który nie trzymał dziecka od wieków?To niech implantuje mocno 11
Bliźniaki są spoko, raz i dwa bobasy są