Doktur_M
Moderator
Chętnie się podzielę jak wyjdę poza wartości przecinkoweNie no Pan widać bardzo chętny, nie trzeba długo czekać
A tak serio to czekamy na Twoje wyniki i bety o proga normalne, liczbowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie się podzielę jak wyjdę poza wartości przecinkoweNie no Pan widać bardzo chętny, nie trzeba długo czekać
A tak serio to czekamy na Twoje wyniki i bety o proga normalne, liczbowe
Każdym wynikiem należy się dzielić po to tu jesteśmy i spędzamy czas w pracyChętnie się podzielę jak wyjdę poza wartości przecinkowe
Progesteron powinnaś sobie badać zawsze 7 dni po owulacji, czyli w standardowym cyklu tj 21 dc. To jest czas kiedy ten wynik cokolwiek znaczy. Na jego podstawie będziesz wiedzieć czy doszło do owulacji.Chętnie, i tak się obijam w pracy
To mój wynik z bodajże 4dc:
Zobacz załącznik 1433965
A ten dzisiejszy jest z wykresu, bo jeszcze nie ma opracowania:
Zobacz załącznik 1433967
Mądrego to warto poczytaćProgesteron powinnaś sobie badać zawsze 7 dni po owulacji, czyli w standardowym cyklu tj 21 dc. To jest czas kiedy ten wynik cokolwiek znaczy. Na jego podstawie będziesz wiedzieć czy doszło do owulacji.
A przy podejrzeniu ciąży robi się dodatkowo proga by sprawdzić czy odpowiednio rośnie
Wiec reasumując 7dpo lub przy podejrzeniu ciąży
Ooo, a to cenna informacja! Wprowadzam do reżimu od kolejnego cyklu, dzięki!Progesteron powinnaś sobie badać zawsze 7 dni po owulacji, czyli w standardowym cyklu tj 21 dc. To jest czas kiedy ten wynik cokolwiek znaczy. Na jego podstawie będziesz wiedzieć czy doszło do owulacji.
A przy podejrzeniu ciąży robi się dodatkowo proga by sprawdzić czy odpowiednio rośnie
Wiec reasumując 7dpo lub przy podejrzeniu ciąży
Ja z żadną koleżanka o tym nie rozmawiam. Ani one ze mną a w pracy mam jedną tylko koleżankę ale ona jest taka młodziutkaOoo, a to cenna informacja! Wprowadzam do reżimu od kolejnego cyklu, dzięki!
A co do spędzania czasu w pracy - moja koleżanka z pracy siedziała na forach z wykresami temperaturowymi i ciągle nam podrzucała screeny do oceny, czy ona ma taki sam jak ta laska, u której potwierdzono ciążę I tak przez chyba 2 cykle, codziennie
U mnie akurat jedna jest w momencie rozpłodowym, a kilka przed i je uświadamiamy na przyszłość, czy tego chcą czy nieJa z żadną koleżanka o tym nie rozmawiam. Ani one ze mną a w pracy mam jedną tylko koleżankę ale ona jest taka młodziutka
Jak twoja beta wczoraj?Chętnie się podzielę jak wyjdę poza wartości przecinkowe
Okres przyszedł, więc nie musiałam jej nawet robić Mnie bardziej interesuje Twoja z dzisiaj!Jak twoja beta wczoraj?