reklama
M
Madh gosc
Gość
Ja dopiero za tydzień, ale chce dziś świętować Twój sukces
Doktur_M
Moderator
Mam podgląd, że progesteron mam ok. 0,8, czyli chyba fajerwerków...Ja dopiero za tydzień, ale chce dziś świętować Twój sukces
pietraczkaa
Fanka BB :)
Oj to chyba nawet owulacji nie byłoMam podgląd, że progesteron mam ok. 0,8, czyli chyba fajerwerków...
Doktur_M
Moderator
Mam 2x wyższy niż w cyklu z owulacją potwierdzoną monitoringiem, ale no wysokiej bety z tego nie będzie.Oj to chyba nawet owulacji nie było
pietraczkaa
Możesz wrzucić screena? Bo boje się że zaraz namieszamMam 2x wyższy niż w cyklu z owulacją potwierdzoną monitoringiem, ale no wysokiej bety z tego nie będzie.
Doktur_M
Moderator
Chętnie, i tak się obijam w pracyMożesz wrzucić screena? Bo boje się że zaraz namieszam
To mój wynik z bodajże 4dc:
A ten dzisiejszy jest z wykresu, bo jeszcze nie ma opracowania:
pietraczkaa
No jak ma 4 dc to wiadomo, niskiChętnie, i tak się obijam w pracy
To mój wynik z bodajże 4dc:
Zobacz załącznik 1433965
A ten dzisiejszy jest z wykresu, bo jeszcze nie ma opracowania:
Zobacz załącznik 1433967
A dzisiejszy jeśli rzeczywiście 0.8 to niestety nie ciążowy. Nigdy nie miałam takich wykresów
Doktur_M
Moderator
Szkoda mi, no ale co zrobię. Chyba czas zacząć odkładać na jakąś inseminację albo pana, który pomożeNo jak ma 4 dc to wiadomo, niski
A dzisiejszy jeśli rzeczywiście 0.8 to niestety nie ciążowy. Nigdy nie miałam takich wykresów
reklama
pietraczkaa
Nie no Pan widać bardzo chętny, nie trzeba długo czekaćSzkoda mi, no ale co zrobię. Chyba czas zacząć odkładać na jakąś inseminację albo pana, który pomoże
A tak serio to czekamy na Twoje wyniki i bety o proga normalne, liczbowe
Podziel się: