pietraczkaa
Fanka BB :)
Dobra to czekamy do jutraBieda, pani, nawet pod światło nic nie widać. Ale może jutro
Jeszcze są duże szanse! Jakie masz testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra to czekamy do jutraBieda, pani, nawet pod światło nic nie widać. Ale może jutro
Dokładnie nie wszyscy oczywiście, ale zdążają się takie ananasy że nie wiadomo czy śmiać się czy płakaćA to tu jesteśmy podobne. Cieszę się, ze w Polsce nie ma łatwego dostępu do broni, bo brałabym do pracy
Myślę, że spore jeszcze. Jajeczko pękło 2-3 sierpnia, to wszystko się może zdarzyć. Nie czuję jeszcze mojego finalnego objawu okresu za 3...2...1... Ale cycki mnie normalnie swędzą i są takie jakby ktoś dolał do nich wody, nie umiem tego lepiej opisać Testy mam te od 10 jednostek.Dobra to czekamy do jutra
Jeszcze są duże szanse! Jakie masz testy?
Ja mam taką klientkę, która się potrafi targować o 1,27 zł Czasem już nie wiem, co jej odpowiedzieć.Dokładnie nie wszyscy oczywiście, ale zdążają się takie ananasy że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Krajanka czy fanka?Mrągowo
Pochodzę z mazur, ale najlepsze wakacje,Krajanka czy fanka?
Ja wchodzę tak co 3 minuty- serio Praca zdalna daje takie możliwości I do tego dorabiam teorie, ze może moją próbkę wezmą wcześniej wiec warto odświeżać!Mam nadzieję, że nie jestem sama.
Czy wy też obsesyjnie wchodzicie na stronę z wynikami z labo co parę minut, chociaż nie macie wielkiej nadziei i chociaż wyniki mają być po konkretnej godzinie?
O tak, praca zdalna... zamiast odpisywać na maile i wyceniać projekty to sprawdzam wyniki, choć naprawdę nie sądzę, żeby się coś pojawiło powyżej 5.Ja wchodzę tak co 3 minuty- serio Praca zdalna daje takie możliwości I do tego dorabiam teorie, ze może moją próbkę wezmą wcześniej wiec warto odświeżać!
Dokładnie takO tak, praca zdalna... zamiast odpisywać na maile i wyceniać projekty to sprawdzam wyniki, choć naprawdę nie sądzę, żeby się coś pojawiło powyżej 5.