reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki- bez doświadczenia

reklama
Dobra to czekamy do jutra 🤞🙂
Jeszcze są duże szanse! Jakie masz testy?
Myślę, że spore jeszcze. Jajeczko pękło 2-3 sierpnia, to wszystko się może zdarzyć. Nie czuję jeszcze mojego finalnego objawu okresu za 3...2...1... ;) Ale cycki mnie normalnie swędzą i są takie jakby ktoś dolał do nich wody, nie umiem tego lepiej opisać :D Testy mam te od 10 jednostek.

Krajanka czy fanka? :D
Pochodzę z mazur, ale najlepsze wakacje,
weekendy, ferie mojego życia w nastoletnich latach spedzilam w Pieckach :) mialam mnostwo znajomych z tamtych stron, jezdzilismy na koncerty do Mrągowa. Z tym miastem również mam ciekawe wspomnienie z dzieciństwa 🤭 a za 3 tyg jadę tam na wesele ;p
takze sentyment na max

Mam nadzieję, że nie jestem sama.
Czy wy też obsesyjnie wchodzicie na stronę z wynikami z labo co parę minut, chociaż nie macie wielkiej nadziei i chociaż wyniki mają być po konkretnej godzinie? :D

Mam nadzieję, że nie jestem sama.
Czy wy też obsesyjnie wchodzicie na stronę z wynikami z labo co parę minut, chociaż nie macie wielkiej nadziei i chociaż wyniki mają być po konkretnej godzinie? :D
Ja wchodzę tak co 3 minuty- serio :) Praca zdalna daje takie możliwości 😅 I do tego dorabiam teorie, ze może moją próbkę wezmą wcześniej wiec warto odświeżać!

Ja wchodzę tak co 3 minuty- serio :) Praca zdalna daje takie możliwości 😅 I do tego dorabiam teorie, ze może moją próbkę wezmą wcześniej wiec warto odświeżać!
O tak, praca zdalna...😅 zamiast odpisywać na maile i wyceniać projekty to sprawdzam wyniki, choć naprawdę nie sądzę, żeby się coś pojawiło powyżej 5.

reklama
O tak, praca zdalna...😅 zamiast odpisywać na maile i wyceniać projekty to sprawdzam wyniki, choć naprawdę nie sądzę, żeby się coś pojawiło powyżej 5.
Dokładnie tak 😅
A co do wyniku to nadzieja jest do końca, to chyba normalne. Trzymam kciuki ✊ Oby było dziś co świętować!

Do góry