Joaszka
Fanka BB :)
@Peugotka 36 bo nie masz się czego wstydzić. Masz dziecko i to jest najważniejsze. Naprawdę nie krytykuję żadnej z metod jednak wiem na czym to polega,jak wygląda i ile kosztuje i w sytuacji kiedy mam jedno dziecko nie zamierzam z nich korzystać (choć przez chwilę była myśl o inseminacji jednak przy słabej morfologii plemników szanse są prawie takie same jak naturalnie...małe).A Ja jestem praktykujaca katolikiem nie co Tydz Ale raz s mscu ide
Zycze bys zaszla bo czasem distajemy depresje myslac Tylko o ciazy,Ja chodzilam do psychologa i nie wstydze Sie mowic o tym
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A tak z ciekawości (to nie złośliwość żadna!) - skoro jesteś praktykującą katoliczką(nie tylko osobą wierzącą)...a wiadomo jakie jest zdanie kościoła na temat in vitro...trochę nie rozumiem Twojego wyboru...Chociaż w sumie rozumiem- potrzeba posiadania dziecka była silniejsza niż nauka kościoła...
Akurat jestem nie wierząca i dla mnie zapłodnienie pozaustrojowe to po prostu jedna ze zdobyczy nauki. Ale Kościół i wierzący twierdzą że dzieci można wymodlić a jak ktoś nie ma dziecka to Bóg tak chciał...
A jako leczenie niepłodności uznają naprotechnologię gdzie to po prostu zwykła obserwacja dni plodnych...a nie żadne leczenie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom