reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Witajcie Dziewczyny Mam 38 lat, jestem mamą dwóch dziewczynek: 13 lat i 8 lat. Dziewczyny już duże, starsza już swój świat, a my z mężem zastanawiamy się nad kolejnym maluszkiem. Decyzja wcale nie jest łatwa, bo trochę się obawiam ze względu na mój wiek, a dwa, że znowu życie wywróci się do góry nogami, a już jest tak "spokojnie i wygodnie" Z drugiej strony ta świadomość, że albo teraz albo już nigdy... Pozdrawiam.

Ja ci bardzo zycze by Sue udalo bo tez nie jest powiedziane ze wasze starania owocne beda , u nas np wszy ok badania a staran bylo 4 lata [emoji33]
Moze zacznij kwas foliowy i zrob pidstawowe badania na ovulke i tsh ;)dziecko w naszym wieku to cudowna sprawa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ci bardzo zycze by Sue udalo bo tez nie jest powiedziane ze wasze starania owocne beda , u nas np wszy ok badania a staran bylo 4 lata [emoji33]
Moze zacznij kwas foliowy i zrob pidstawowe badania na ovulke i tsh ;)dziecko w naszym wieku to cudowna sprawa

Wiem, zdaję sobie z tego sprawę, że to może nie być wcale takie proste jak bym sobie tego życzyła Dwie córki bez problemu się udało. Straszą za trzecim razem, młodsza za pierwszym. No ale i ja młodsza byłam...
TSH ok, Ft3 i Ft4 też, badania robione zupełnie bez związku z naszymi planami W poniedziałek przyjeżdzają znajomi i mają 4 córki, wśród nich majowe maleństwo Jestem ciekawa

Wiem, zdaję sobie z tego sprawę, że to może nie być wcale takie proste jak bym sobie tego życzyła Dwie córki bez problemu się udało. Straszą za trzecim razem, młodsza za pierwszym. No ale i ja młodsza byłam...
TSH ok, Ft3 i Ft4 też, badania robione zupełnie bez związku z naszymi planami W poniedziałek przyjeżdzają znajomi i mają 4 córki, wśród nich majowe maleństwo Jestem ciekawa

Jesli badania ok to JuZ polowa drogi sukcesu teraz wazne by Sue udalo;)

Zamierzam podejść do tego na spokojnie, tak jak przy drugiej córce. Uda się, to ekstra, ale dwójkę już mam, więc jeśli w ciągu roku nie zajdę w ciąże, to odpuszczę po prostu i wyjdę z założenia, że tak ma być.
A za Was wszystkie trzymam kciuki!

Zza

Zamierzam podejść do tego na spokojnie, tak jak przy drugiej córce. Uda się, to ekstra, ale dwójkę już mam, więc jeśli w ciągu roku nie zajdę w ciąże, to odpuszczę po prostu i wyjdę z założenia, że tak ma być.
A za Was wszystkie trzymam kciuki!

Hello!
Długo już sie starasz?

Hej:)
Przepraszam,ze tak pozno odpisuje,ale jeszcze wczoraj bylam w Norwegii u meza w wiadomej sprawie;)
Staramy się od trzech lat ,mamy cudownego synka i nestety 4 straty:(Ostatnio w październiku pochowałam coreczke,ktora urodziłam w 37 tyg.Wczesniej martwy porod w 5 miesiącu,tez coreczka .Poza tym 2 poronienia na wczesnym etapie.Mimo to nie chce się poddac,dzieci urodzily się zdrowe ,wszystkie badania genetyczne ok,sekcja zwlok w obydwu przypadkach i nic...Serce mam rozbite ale brne do przodu..
Pozdrawiam

reklama
Hej:)
Przepraszam,ze tak pozno odpisuje,ale jeszcze wczoraj bylam w Norwegii u meza w wiadomej sprawie;)
Staramy się od trzech lat ,mamy cudownego synka i nestety 4 straty:(Ostatnio w październiku pochowałam coreczke,ktora urodziłam w 37 tyg.Wczesniej martwy porod w 5 miesiącu,tez coreczka .Poza tym 2 poronienia na wczesnym etapie.Mimo to nie chce się poddac,dzieci urodzily się zdrowe ,wszystkie badania genetyczne ok,sekcja zwlok w obydwu przypadkach i nic...Serce mam rozbite ale brne do przodu..
Pozdrawiam

Popłakałam sie.
Trzymam kciuki za betę i szczęśliwy finał. Bardzo dużo przeszłaś i czytając Twoja historie pęka mi serce.
Ja bardzo pragnęłam dziewczynki ale czasem jak czytam historie kobiet to te moje chcenie takie bzdurne jest....
Silna kobieta z Ciebie [emoji8]

Do góry