reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

reklama
Mój lekarz twierdził, że ze względu na wiek bez stymilacji mamy marne szanse. Bierzesz coś?

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Owulacje mam normalnie. Ale może będę brać clo. Choć nie wiem czy się zdecyduje. Zle wpływa na endometrium i robią się po nim podobno często cysty dlatego trzeba pod kontrolą usg brać...
Jedyne chyba co jeszcze zrobię to tą drożność. Żeby mieć 100% pewności. Tarczyca inne hormony w normie. Tylko te nasienie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

JOASZKA - nam sie wlasnie udalo - trzecia inseminacja, wiec udaje sie! A maz mial wyniki caly czas ok. I naturalnie sie nie udawalo :(

Joaszka miala wielkie szczescie !! I sadzi ze dalej tak bedzie wiec ok trzymajmy kciyki !!!, sa pary co latami sie staraja wyniki super a zero ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joaszka miala wielkie szczescie !! I sadzi ze dalej tak bedzie wiec ok trzymajmy kciyki !!!, sa pary co latami sie staraja wyniki super a zero ciazy

Po co ta złośliwość??
Nic mi do tego kto i w jaki sposób począł. Super że jest in vitro i inseminacja i pary które nie mogą mieć dziecka mogą skorzystać. Czy to znaczy że też muszę je mieć? Nie mogę po prostu nie chcieć?
Uda się naturalnie to super. Nie-trudno. Naprawdę dziwią mnie te Twoje naciski.
Nie każdego stać na te metody i nie każdy musi chcieć w ten sposób zostać rodzicami. Jedni ze względów religijnych inni finansowych czy jeszcze jakichś.
Każdy ma swoje życie i wybory.

Po co ta złośliwość??
Nic mi do tego kto i w jaki sposób począł. Super że jest in vitro i inseminacja i pary które nie mogą mieć dziecka mogą skorzystać. Czy to znaczy że też muszę je mieć? Nie mogę po prostu nie chcieć?
Uda się naturalnie to super. Nie-trudno. Naprawdę dziwią mnie te Twoje naciski.
Nie każdego stać na te metody i nie każdy musi chcieć w ten sposób zostać rodzicami. Jedni ze względów religijnych inni finansowych czy jeszcze jakichś.
Każdy ma swoje życie i wybory.

Chyba pani wstala lewa noga !, nikt pani w ten uroczysty poniedzialek nie pisal o zlosliwosci ani nie wtykal metod ivf lub iui!!!!
Prosze odejsc z forum i zaszyc sie w kosciele religijnie
Zegnam

Jesli polskiego pani nie rozumie moge w innych przetlumaczyc[emoji30][emoji120]
Wybaczcie Ale uciekam z tej strony bo forum nie jest Po to by sie zloscic
Powodzenia wszystkim

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Jesli polskiego pani nie rozumie moge w innych przetlumaczyc[emoji30][emoji120]
Wybaczcie Ale uciekam z tej strony bo forum nie jest Po to by sie zloscic
Powodzenia wszystkim

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
"Joaszka miała wielkie szczęście i sądzi że dalej tak będzie"...to nie złośliwość? Wcześniej też dałaś wyraz zdziwienia że jak i czemu nie chcę in vitro/inseminacji
Tak miałam wielkie szczęście. I ja i Ty i każda mama której udało się doczekać dziecka- nie ważne jaką metodą.

Do kościoła nie chodzę. I kłócić też się nie przyszłam ale drażnią mnie już te "namowy" nawet jeśli wydaje się że to z dobrego serca rady co mogę zrobić.

"Joaszka miała wielkie szczęście i sądzi że dalej tak będzie"...to nie złośliwość? Wcześniej też dałaś wyraz zdziwienia że jak i czemu nie chcę in vitro/inseminacji
Tak miałam wielkie szczęście. I ja i Ty i każda mama której udało się doczekać dziecka- nie ważne jaką metodą.

Do kościoła nie chodzę. I kłócić też się nie przyszłam ale drażnią mnie już te "namowy" nawet jeśli wydaje się że to z dobrego serca rady co mogę zrobić.

Joaszka, ja się czuję wywolana do tablicy :)

Jestem tu nowa i tylko z ciekawosci zapytalam dlaczego nie chcesz iui. Rozumiem Twoje zdanie j podejscie i peqnie, kazdy przeciez sam decyduje.

Osobiście myślę, że pół rokuto jeszcze zadne wielkie staranie i ja po pół roku "prac" też nie rozwazalam inseminacji. Po roku chciałam łapać się wszystkiego. Ale to sprawa bardzo indywidualna.
Ja trzymam kciuki mocno! Znam ludzi, którzy mieli kiepską morfologię i się udało, więc to nie wyrok. Działaj kochana. Nie poddawaj się, a przecież na inne metody zawsze czas będzie jakby co.

A co do CLO to tylko powiem, że ja bralam i żadnych problemów z niczym nje było. Endo w tym cyklu jak zaszłam miałam 18 mm (czyli bardzo grube). Głowa do góry!

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

A Ja jestem praktykujaca katolikiem nie co Tydz Ale raz s mscu ide
Zycze bys zaszla bo czasem distajemy depresje myslac Tylko o ciazy,Ja chodzilam do psychologa i nie wstydze Sie mowic o tym

Do góry