reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 35+

reklama
Mój lekarz twierdził, że ze względu na wiek bez stymilacji mamy marne szanse. Bierzesz coś?

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Owulacje mam normalnie. Ale może będę brać clo. Choć nie wiem czy się zdecyduje. Zle wpływa na endometrium i robią się po nim podobno często cysty dlatego trzeba pod kontrolą usg brać...
Jedyne chyba co jeszcze zrobię to tą drożność. Żeby mieć 100% pewności. Tarczyca inne hormony w normie. Tylko te nasienie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

JOASZKA - nam sie wlasnie udalo - trzecia inseminacja, wiec udaje sie! A maz mial wyniki caly czas ok. I naturalnie sie nie udawalo :(

Joaszka miala wielkie szczescie !! I sadzi ze dalej tak bedzie wiec ok trzymajmy kciyki !!!, sa pary co latami sie staraja wyniki super a zero ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joaszka miala wielkie szczescie !! I sadzi ze dalej tak bedzie wiec ok trzymajmy kciyki !!!, sa pary co latami sie staraja wyniki super a zero ciazy

Po co ta złośliwość??
Nic mi do tego kto i w jaki sposób począł. Super że jest in vitro i inseminacja i pary które nie mogą mieć dziecka mogą skorzystać. Czy to znaczy że też muszę je mieć? Nie mogę po prostu nie chcieć?
Uda się naturalnie to super. Nie-trudno. Naprawdę dziwią mnie te Twoje naciski.
Nie każdego stać na te metody i nie każdy musi chcieć w ten sposób zostać rodzicami. Jedni ze względów religijnych inni finansowych czy jeszcze jakichś.
Każdy ma swoje życie i wybory.

Po co ta złośliwość??
Nic mi do tego kto i w jaki sposób począł. Super że jest in vitro i inseminacja i pary które nie mogą mieć dziecka mogą skorzystać. Czy to znaczy że też muszę je mieć? Nie mogę po prostu nie chcieć?
Uda się naturalnie to super. Nie-trudno. Naprawdę dziwią mnie te Twoje naciski.
Nie każdego stać na te metody i nie każdy musi chcieć w ten sposób zostać rodzicami. Jedni ze względów religijnych inni finansowych czy jeszcze jakichś.
Każdy ma swoje życie i wybory.

Chyba pani wstala lewa noga !, nikt pani w ten uroczysty poniedzialek nie pisal o zlosliwosci ani nie wtykal metod ivf lub iui!!!!
Prosze odejsc z forum i zaszyc sie w kosciele religijnie
Zegnam

Jesli polskiego pani nie rozumie moge w innych przetlumaczyc[emoji30][emoji120]
Wybaczcie Ale uciekam z tej strony bo forum nie jest Po to by sie zloscic
Powodzenia wszystkim

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Jesli polskiego pani nie rozumie moge w innych przetlumaczyc[emoji30][emoji120]
Wybaczcie Ale uciekam z tej strony bo forum nie jest Po to by sie zloscic
Powodzenia wszystkim

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
"Joaszka miała wielkie szczęście i sądzi że dalej tak będzie"...to nie złośliwość? Wcześniej też dałaś wyraz zdziwienia że jak i czemu nie chcę in vitro/inseminacji
Tak miałam wielkie szczęście. I ja i Ty i każda mama której udało się doczekać dziecka- nie ważne jaką metodą.

Do kościoła nie chodzę. I kłócić też się nie przyszłam ale drażnią mnie już te "namowy" nawet jeśli wydaje się że to z dobrego serca rady co mogę zrobić.

"Joaszka miała wielkie szczęście i sądzi że dalej tak będzie"...to nie złośliwość? Wcześniej też dałaś wyraz zdziwienia że jak i czemu nie chcę in vitro/inseminacji
Tak miałam wielkie szczęście. I ja i Ty i każda mama której udało się doczekać dziecka- nie ważne jaką metodą.

Do kościoła nie chodzę. I kłócić też się nie przyszłam ale drażnią mnie już te "namowy" nawet jeśli wydaje się że to z dobrego serca rady co mogę zrobić.

Joaszka, ja się czuję wywolana do tablicy :)

Jestem tu nowa i tylko z ciekawosci zapytalam dlaczego nie chcesz iui. Rozumiem Twoje zdanie j podejscie i peqnie, kazdy przeciez sam decyduje.

Osobiście myślę, że pół rokuto jeszcze zadne wielkie staranie i ja po pół roku "prac" też nie rozwazalam inseminacji. Po roku chciałam łapać się wszystkiego. Ale to sprawa bardzo indywidualna.
Ja trzymam kciuki mocno! Znam ludzi, którzy mieli kiepską morfologię i się udało, więc to nie wyrok. Działaj kochana. Nie poddawaj się, a przecież na inne metody zawsze czas będzie jakby co.

A co do CLO to tylko powiem, że ja bralam i żadnych problemów z niczym nje było. Endo w tym cyklu jak zaszłam miałam 18 mm (czyli bardzo grube). Głowa do góry!

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

A Ja jestem praktykujaca katolikiem nie co Tydz Ale raz s mscu ide
Zycze bys zaszla bo czasem distajemy depresje myslac Tylko o ciazy,Ja chodzilam do psychologa i nie wstydze Sie mowic o tym

Do góry