reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Dziekuje Wam za wsparcie moje drogie.Dzisiaj się obudziłam z bulgotaniem w brzuchu i lekkim bolem,miesiaczki nie ma .Mam wrazenie ,ze czas się tak dluzy,a ja tylko jedna myśl w glowie byle się udało..Dodam,ze zajściem w ciaze raczej nigdy nie było problemu,tylko utrzymanie jej.Lekarz uprzedzil mnie,ze jeśli będę w ciąży czeka mnie ciezka psychiczna przeprawa.Czuje strach ,ale ciesze się,ze jestem w Polsce,nie pisałam ,ze 10 lat mieszkałam w Norwegii,po tej tragedii ,która nas spotkala ,postanowiłam wrocic do tutaj.Wiec od pol roku zaczynamy zycie na nowo,nie jest latwo bo Adas tęskni za tata mocno i serce mi się kraje,ale tutaj jest dla nas ostatnia szansa,bo system opieki medycznej w Noregii jest karygodny..
Postanowilam pojsc na badanie w poniedziałek,poczekam jeszcze weekend.Trzymajcie się i miłego dnia

A to ty na stale w pl a maz tam ?? Nie dalabym tak rady ;/

Zazdroszcze pozytywnie kreseczki i oby 9 mscy i sliczny bobas zdrowy!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak mozna powiedziec ze ty szczesciara!!

Ja 4 lata staran o 1 dzuecko ... ( ma 4 msce a Ja 37l) teraz msc staran narazie o drugie ;)

Wiesz co, tak jak wspomniałam wcześniej, ja mam 38 lat, i w kręgu moich znajomych dużo jest rodzin 2+3 i 2+4, mamy w naszym przedziale wiekowym :) I wiem z rozmów z nimi, że to wcale nie były "złote strzały", tylko długi czas starań... Ale w końcu się udało :) Wierzę, że i w Twoim przypadku tak będzie. Życzę tego Wam wszystkim i naprawdę szczerze podziwiam za determinację i to, że po tak trudnych przeżyciach jeszcze pozostajecie przy zdrowych zmysłach ;) Wierzę, że wszystko się w końcu dobrze ułoży, bo zawsze tak jest, czasem tylko trzeba na to więcej czasu.

Wiesz co, tak jak wspomniałam wcześniej, ja mam 38 lat, i w kręgu moich znajomych dużo jest rodzin 2+3 i 2+4, mamy w naszym przedziale wiekowym :) I wiem z rozmów z nimi, że to wcale nie były "złote strzały", tylko długi czas starań... Ale w końcu się udało :) Wierzę, że i w Twoim przypadku tak będzie. Życzę tego Wam wszystkim i naprawdę szczerze podziwiam za determinację i to, że po tak trudnych przeżyciach jeszcze pozostajecie przy zdrowych zmysłach ;) Wierzę, że wszystko się w końcu dobrze ułoży, bo zawsze tak jest, czasem tylko trzeba na to więcej czasu.

Wiecej niz 4 lata JuZ nie Dalam rady czekac i moja corka jest z ivf

Msm nAdZ ze tym razem pojdzie gladko bo przyczyny "nieplodnosc naszej" nie znaja wiec teoretycznie moge zajsc bo wszy wyniki super

Msm nAdZ ze tym razem pojdzie gladko bo przyczyny "nieplodnosc naszej" nie znaja wiec teoretycznie moge zajsc bo wszy wyniki super

Szczerze mówiąc żałuje, że zwlekałam tak długo. Teraz mam mnóstwo obaw z tym związanych i ciężko Mi podjąć ostateczną decyzję. Mąż mi mówi, że jestem jak sinusoida :) Jednego dnia tak, najlepiej już i teraz, a drugiego już mam wątpliwości. Nie ma dnia, żebym o tym nie myślała i rozważała na wszystkie możliwe strony ;) A czas ucieka i nie ma co kryć, z wiekiem więcej cykli bezowulacyjnych... Ech, przepraszam, nie chciałam marudzić.

Super, powodzenia, ale chyba można gratulować zazdroszczę kreseczki
A to ty na stale w pl a maz tam ?? Nie dalabym tak rady ;/

Zazdroszcze pozytywnie kreseczki i oby 9 mscy i sliczny bobas zdrowy!!!

Tak na stale,maz jeszcze tam .Mamy nadzieje,ze tez z biegiem czasu do nas wroci,ale na razie jest to niemożliwe.To prawda jest ciężko,zwlaszcza jak patrze na małego,oni sa tak zżyci,dla niego to pierwsza taka rozlaka z tata.Czas pokaze co nas czeka,ja nie potrafie tam wrocic bo wszystko kojarzy mi się z jednym.Tutaj czuje się lepiej psychicznie.

A jeśli chodzi o In vitro, to Alleluja, że jest taka możliwość. Myśle, że jak każda kobieta, która pragnie urodzić dziecko, zrobiłabym wszystko...

Szczerze mówiąc żałuje, że zwlekałam tak długo. Teraz mam mnóstwo obaw z tym związanych i ciężko Mi podjąć ostateczną decyzję. Mąż mi mówi, że jestem jak sinusoida :) Jednego dnia tak, najlepiej już i teraz, a drugiego już mam wątpliwości. Nie ma dnia, żebym o tym nie myślała i rozważała na wszystkie możliwe strony ;) A czas ucieka i nie ma co kryć, z wiekiem więcej cykli bezowulacyjnych... Ech, przepraszam, nie chciałam marudzić.

Ja nie zaluje mialam wtedy 32 Jak zaczelam starania wiek dorosly i wyecej cierpliwosc dla dziecka ;) nie wyobrazam sobie miec 20 lat ,czas nauki studia szukanie stabilizacji disco chlopakow meza... i aby byc wtedy w ciazy //// nie to nie dla mnie
Czekalam dlugo na corke tak JuZ jest ze zycie mnie wybralo .... no Ale moze teraz nie bede musiala czekac do 45;)

reklama
A jeśli chodzi o In vitro, to Alleluja, że jest taka możliwość. Myśle, że jak każda kobieta, która pragnie urodzić dziecko, zrobiłabym wszystko...

Tak to prawda ;), i nie wyobrazacie sobie ile nas jest takich par co nie moze popristu zajsc... nawet 24 letnie dzuewczyny !!!! Szok ten swiat;((

Do góry