Dziekuje,ale jeszcze poczekam z badaniem do poniedziałku,poza tym nie potrafie się cieszyc tak do konca ,bo już tyle razy bylam w ciąży i tyle razy sytracilam ,ze dopiero jak będę trzymala dziecko na rekach ,to będę mogla powiedzieć,ze jest to nasz szczęśliwy dzien.PozdrawiamGratulacje! To się chyba nazywa szczęście )
reklama
MojrAnka
Fanka BB :)
Ja starszą urodziłam jak miałam 24 lata. Z mężem byliśmy wtedy parą od 4 lat. Czas imprez miałam już wtedy za sobą. Już mnie to nie kręciło Bardzo chciałam wtedy mieć dziecko, tym bardziej, że mąż jest starszy ode mnie o 7 lat i był już wtedy naprawdę odpowiedzialnym facetem. Mieliśmy swoje mieszkanie i nie byliśmy od nikogo zależni. Powiedziałam sobie wtedy do trzech razy sztuka, jak się nie uda, to znaczy że to jeszcze nie mój czas. I akurat za trzecim razem się udało Drugą córkę urodziłam jak miałam 30 lat. I faktycznie, jeśli porównać do pierwszego macierzyństwa, to niebo a ziemia Wiek to jedno, ale i doświadczenie, więc pełen spokój. Po prostu wiedziałam czego się spodziewać.Ja nie zaluje mialam wtedy 32 Jak zaczelam starania wiek dorosly i wyecej cierpliwosc dla dziecka nie wyobrazam sobie miec 20 lat ,czas nauki studia szukanie stabilizacji disco chlopakow meza... i aby byc wtedy w ciazy //// nie to nie dla mnie
Czekalam dlugo na corke tak JuZ jest ze zycie mnie wybralo .... no Ale moze teraz nie bede musiala czekac do 45
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja starszą urodziłam jak miałam 24 lata. Z mężem byliśmy wtedy parą od 4 lat. Czas imprez miałam już wtedy za sobą. Już mnie to nie kręciło Bardzo chciałam wtedy mieć dziecko, tym bardziej, że mąż jest starszy ode mnie o 7 lat i był już wtedy naprawdę odpowiedzialnym facetem. Mieliśmy swoje mieszkanie i nie byliśmy od nikogo zależni. Powiedziałam sobie wtedy do trzech razy sztuka, jak się nie uda, to znaczy że to jeszcze nie mój czas. I akurat za trzecim razem się udało Drugą córkę urodziłam jak miałam 30 lat. I faktycznie, jeśli porównać do pierwszego macierzyństwa, to niebo a ziemia Wiek to jedno, ale i doświadczenie, więc pełen spokój. Po prostu wiedziałam czego się spodziewać.
Dokl kazda kobieta inaczej chciala chce macierzynstwo Ja 24 lata To koncxylam studia , szukalam swego msca na ziemi bo mexa poznalam dopiero majac 27
MojrAnka
Fanka BB :)
Dokładnie, każdemu inaczej układa się życie. Pierwsza ciąża to był dla mnie błogi czas. Cieszyłam się dzieckiem, spokojem. Nic tylko spacery, zakupy dla córci, totalna beztroska. Wspaniały czas. No i siedziałam z nią w domu trzy lata, dopóki nie poszła do przedszkola.Dokl kazda kobieta inaczej chciala chce macierzynstwo Ja 24 lata To koncxylam studia , szukalam swego msca na ziemi bo mexa poznalam dopiero majac 27
Hej Dziewczyny
Mam do Was pytanie co sadzicie na temat niezgodności serologicznej?Chodzi mi o to,ze krazy takie przypuszczenie nie potwierdzine zadnymi faktami medycznymi,ze kobiety z taka niezgosnoscia rodza dzieci jednej plci.Ja znam pary ,które maja i chlopcow i dziewczynki.Sama się często zastanawiam ,bo urodziłam zdrowego synka,a niestety nie udało mi się donosić dziewczynek,czy przypadkiem cos wtym nie jest.Dodam,ze miałam podany zastrzyk i sprawdzane przeciwciała,ktore się nie wytworzyly ,wiec sama już nie wiem??Rozmawialam z lekarzem,ze nie ma takich badan na te chwile ,które mogą to potwierdzi.Moze ze wy znacie kogos ,kto ma dzieci (chlopcow i dziewczynki)z niezgodności serologicznej?Pozdrawiam
Mam do Was pytanie co sadzicie na temat niezgodności serologicznej?Chodzi mi o to,ze krazy takie przypuszczenie nie potwierdzine zadnymi faktami medycznymi,ze kobiety z taka niezgosnoscia rodza dzieci jednej plci.Ja znam pary ,które maja i chlopcow i dziewczynki.Sama się często zastanawiam ,bo urodziłam zdrowego synka,a niestety nie udało mi się donosić dziewczynek,czy przypadkiem cos wtym nie jest.Dodam,ze miałam podany zastrzyk i sprawdzane przeciwciała,ktore się nie wytworzyly ,wiec sama już nie wiem??Rozmawialam z lekarzem,ze nie ma takich badan na te chwile ,które mogą to potwierdzi.Moze ze wy znacie kogos ,kto ma dzieci (chlopcow i dziewczynki)z niezgodności serologicznej?Pozdrawiam
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej Dziewczyny
Nie znam Ale podibno jest bardzo wazna ..ribili mi to badanie w 12tyg ciazy
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej Dziewczyny
Link do: Choroba hemolityczna z konfliktem serologicznym - objawy i leczenie
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Chyba jednak w tych czasach JuZ mozna donosic ciaze nawet z konfliktem bo znalazlam to
Link do: Konflikt serologiczny: już nie musisz się go bać!
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Link do: Konflikt serologiczny: już nie musisz się go bać!
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Halo??