Myślisz, że mogę odmówić testów PaPPa ? Mam na NFZ razem z usg genetycznym i boję się, że odmowy nie przyjmą. Dziękuję za informacje skarbie :*
Ja odmówiłam. Powiedziałam, że nie chce i nie było problemów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że mogę odmówić testów PaPPa ? Mam na NFZ razem z usg genetycznym i boję się, że odmowy nie przyjmą. Dziękuję za informacje skarbie :*
Dziękuję :* Tak też uczynięJa odmówiłam. Powiedziałam, że nie chce i nie było problemów.
I jak badania? Zdecydowalas się na pappa?Ja mam mieć we wtorek i strasznie się boję,- dodali mi testy pappa ze wzgl na wiek. A przy ciąży bliźniaczej wyniki wychodzą zafałszowane. Znajomi każą mi zrezygnować ...z pappa
Jedno z dzieci nie żyje. Nie było sensu robić testów.I jak badania? Zdecydowalas się na pappa?
Boze... tak mi przykro. To pewne? Jakie to niesprawiedliwe. Az usiadłam, słabo mi. A z drugim ok.? Trzymaj się. [emoji22]Jedno z dzieci nie żyje. Nie było sensu robić testów.
Tak drugi zdrowy. Ale nie wiadomo jak to dalej będzie ...lekarz twierdzi, że jest za duży na wchłonięcie.Boze... tak mi przykro. To pewne? Jakie to niesprawiedliwe. Az usiadłam, słabo mi. A z drugim ok.? Trzymaj się. [emoji22]
Tak drugi zdrowy. Ale nie wiadomo jak to dalej będzie ...lekarz twierdzi, że jest za duży na wchłonięcie.
Będziesz musiała mieć zabieg? Nie wiem co powiedzieć, jak cie pocieszyć. Cześć mojej wiary i nadziei umarła razem z twoim maleństwem. Jednak nie ma sprawiedliwości. [emoji24]Tak drugi zdrowy. Ale nie wiadomo jak to dalej będzie ...lekarz twierdzi, że jest za duży na wchłonięcie.
Tak drugi zdrowy. Ale nie wiadomo jak to dalej będzie ...lekarz twierdzi, że jest za duży na wchłonięcie.