reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

reklama
Ja mam mieć we wtorek i strasznie się boję,- dodali mi testy pappa ze wzgl na wiek. A przy ciąży bliźniaczej wyniki wychodzą zafałszowane. Znajomi każą mi zrezygnować ...z pappa

Wow Dali bo pewnie jestes + 35 i ciaza blizniacza !!;) gratulacje,to moje marzenie blizniaki !! Zrob ja tez je mialam ,w sumie tutaj sa one obowiazkowe czy to 25 lat czy to 40 lat

Jak sie czujesz w ciazy blizniaczej ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow Dali bo pewnie jestes + 35 i ciaza blizniacza !!;) gratulacje,to moje marzenie blizniaki !! Zrob ja tez je mialam ,w sumie tutaj sa one obowiazkowe czy to 25 lat czy to 40 lat

Jak sie czujesz w ciazy blizniaczej ?

Umm ...dziwnie :D
Ciężko, w sumie od początku mdłości ...od paru dni doszły wymioty. I ogromny apetyt. Już mam 6 kg +
Ciąża oczywiście nie jest nudna i spokojna, co chwila jakieś plamienia i krwawienia ...ale jakoś się trzymamy w trójpaku. Byle do II trymestru ...
Wrzucę foty ...czekaj :)

Ciąża jest wynikiem stymulacji Clo ...miałam 3 pęknięte jajca :)

Załączniki

• WP_20170207_013.jpg
    WP_20170207_013.jpg
    171,4 KB · Wyświetleń: 69
  • WP_20170207_014.jpg
    WP_20170207_014.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 67
  • WP_20170207_015.jpg
    WP_20170207_015.jpg
    174,8 KB · Wyświetleń: 66
Ciężko, w sumie od początku mdłości ...od paru dni doszły wymioty. I ogromny apetyt. Już mam 6 kg +
Ciąża oczywiście nie jest nudna i spokojna, co chwila jakieś plamienia i krwawienia ...ale jakoś się trzymamy w trójpaku. Byle do II trymestru ...

Kurcze czyki mozna miec bliznieta naturalnie w wieku +35 yupiii ;)czy co to ta stymulacja clo,?

Tu moja w 22 tc
665ae1f0c4f439d37cbc1b46a86a9fbc.jpg

A tu 32 tc Ale tylko raczki pokazala ....
308e6a6f8f308f115881125d84e1c0ab.jpg

Ja mam mieć we wtorek i strasznie się boję,- dodali mi testy pappa ze wzgl na wiek. A przy ciąży bliźniaczej wyniki wychodzą zafałszowane. Znajomi każą mi zrezygnować ...z pappa

Nessi pappa to trochę takie dziwne badanie. Bo oni porównują Twoje parametry plus wiek i wyliczają jakie sastatystyczne szanse na chore dziecko. Przy dwójce wyniki są mniej wiarygodne, sens maja badania nifty ale tez nie wiem jak to jest przy dublu [emoji5]

Przy papie więcej czasem stresu niż jakiegokolwiek pożytku, znam wiele kobiet które decydowały sie na pappa i wynik masakrycznie mówił o problemie, mnóstwo stresu a dziecko rodziło sie Ok

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Nessi pappa to trochę takie dziwne badanie. Bo oni porównują Twoje parametry plus wiek i wyliczają jakie sastatystyczne szanse na chore dziecko. Przy dwójce wyniki są mniej wiarygodne, sens maja badania nifty ale tez nie wiem jak to jest przy dublu [emoji5]

Przy papie więcej czasem stresu niż jakiegokolwiek pożytku, znam wiele kobiet które decydowały sie na pappa i wynik masakrycznie mówił o problemie, mnóstwo stresu a dziecko rodziło sie Ok

f2w3rjjgpsehityp.png
Myślisz, że mogę odmówić testów PaPPa ? Mam na NFZ razem z usg genetycznym i boję się, że odmowy nie przyjmą. Dziękuję za informacje skarbie :*

Do góry