reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

reklama
Ona Sue stara 3 lata lekarz powiedzial ze niektore kobiety szybko zaczynaja menopausa niestety i nawet tego nie wiedza
Zribil I specjalistyczne badania i wyszly ze wkracza w stan menopause;((
Mino ze ma 37;(( tak joaszka Ja jestem tym przykladem ze mimo wszystkich badan ok niestety czas lecial a ja nie bylam w ciazy dlatego w lipcu bylo nasze ivf od razu udane i jestem w 7 mscu ;) niunia zdrowa i Ja tez mimo ze pierwsza ciaza i wiek 37 i divrze rokuje bo bede miec naturalny porod jesli tak dalej pojdzie ,pracuje tez jeszxze plus chodze na Basen[emoji108][emoji108]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to my !!;)))
3c48fb882ee00aa36e5a949e00e77b1c.jpg

Aha zapomnialam tez dodac kumpela z pracy 39 lat drugie dziecko wpadka z czego Sue bardzo cieszy bo nie myslala ze jeszcze moze byc ciaza i tak obydwie jestesmy w 7 mscu ;)))

Kazda kobieta inna

Ona Sue stara 3 lata lekarz powiedzial ze niektore kobiety szybko zaczynaja menopausa niestety i nawet tego nie wiedza
Zribil I specjalistyczne badania i wyszly ze wkracza w stan menopause;((
Mino ze ma 37;(( tak joaszka Ja jestem tym przykladem ze mimo wszystkich badan ok niestety czas lecial a ja nie bylam w ciazy dlatego w lipcu bylo nasze ivf od razu udane i jestem w 7 mscu ;) niunia zdrowa i Ja tez mimo ze pierwsza ciaza i wiek 37 i divrze rokuje bo bede miec naturalny porod jesli tak dalej pojdzie ,pracuje tez jeszxze plus chodze na Basen[emoji108][emoji108]

Skoro ivf to jakieś jajeczka miałaś. Chyba że od dawczyni. Menopauze ostatecznie stwierdza się gdy miesiączka zanika. A że jest to proces stopniowy i u każdego wygląda inaczej to inny temat. Miesiączkując reguralnie co miesiąc nie można mieć menopauzy! Inne zaburzenia tak ale nie menopauza! Wkraczanie w menopauzę a menopauza ostateczna to może i z 10 lat potrwać...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Strasznie chaotycznie piszesz Peugeotka36...Nie mogę czasem zrozumieć[emoji53]podejrzewam że mieszkasz zagranicą stąd te literówki itp.[emoji6]

Strasznie chaotycznie piszesz Peugeotka36...Nie mogę czasem zrozumieć[emoji53]podejrzewam że mieszkasz zagranicą stąd te literówki itp.[emoji6]

Jej stwierdzono menopauze bo hornony progesteron tez nie tak ;(;;

Zgadlas[emoji13][emoji13]majac 10 latek opuscilam pl na wlochy rodzice mnie wywiezli po czym w wieku 34 z mezem postanowilosmy COs zmienic I przy bylismy do Uk ;), teraz zastanawiam Sue na Australia;),
A na serio to w Italy JuZ sytuacja economic trgiczna i dlatego Uk ,mam nadZ ze na starosc Wrice tam ,w pl jestem tez raz na rok ,zawsze bede polka i corka tez pol polka ;)))

U nas nieplodnosc idiopatyczna Po 4 latach nie znaja przyczyna njeplodnosvi no Ale grunt ze jestem w ciazy nie wazne jaka droga zaplodnilo Sue a ciaza lepsza niz u kumpeli bo siedzi w domu plami cala ciaze a ja prosze basen praca I 29 tudzuen ;))

reklama
Do góry