reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

skaba1- to trzymam kciuki, żeby cieżka praca przyniosła efekty :-D

Airfix- dziękuję Kochana. Znowu mogę liczyć na Twoją pomoc.
Oj, biedna. 3 dni bólu, to chyba jakaś migrena?
Na razie 4 cykle starań za nami. wiem, wiem, to niedużo. Ale kilka badań już wolę zrobić teraz, niż się zastanawiać czemu nie wychodzi. jak badania będą ok, to super. A jak coś wyjdzie nie tak, to przynajmniej będę wiedziała, że trzeba się tym zająć.
jeszcze raz dzięki!!!:tak:

reklama
Witam,

Przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)

Mam już dwie córeczki i postanowiliśmy z mężem postarać się o kolejnego potomka. Moim marzeniem jest mieć synka, no ale cóż.... ;-) tu nie mam za bardzo nic do powiedzenia ;-)

Olcia85 Dziś odpukac czuję się lepiej,nawet usnelam w nocy,a tak dwa dni krecilam się na łóżku z bólu. 4 miesiące to faktycznie nie długo :) mój synek poczty został dopiero w 8 cyklu gdzie oboje zdrowi bylismy:) także Tobie życzę szybkiego ujrzenia kreseczek

Kkasiulka Oczywiście ze przyjmujemy Cie:) Synka powiadasz chcielibyście....to może spróbuj zwiększyć szansę sprzyjające poczęciu chłopca, nie ma gwarancji ze się uda ale spróbować można. Odpowiednia dieta, starania w owulacje i 12h przed nią,można brać suplementy które sprzyjają synkom...próbować mozesz:) Ja odmiennie -celuje w corke, ale co już będzie

Kkasiulka Oczywiście ze przyjmujemy Cie:) Synka powiadasz chcielibyście....to może spróbuj zwiększyć szansę sprzyjające poczęciu chłopca, nie ma gwarancji ze się uda ale spróbować można. Odpowiednia dieta, starania w owulacje i 12h przed nią,można brać suplementy które sprzyjają synkom...próbować mozesz:) Ja odmiennie -celuje w corke, ale co już będzie

:-)

Zaliczyliśmy kilka dni temu pierwsze niezabezpieczone przytulanko, nawet wg zaleceń. W dniu owu i nawet pozycję zalecaną ;-) Termin @ mam na 4.11. Dziewczynki, że tak powiem, zrobilismy od pierwszego strzału, no ale to było 8 i 5 lat temu. Dzis już organizm nie ten ;-) Choc schizy juz mam, zołądek ścisnięty, brzuch mnie boli :eek:

Kkasiulka I super;) może wyjdzie synek. Mój synek ma również 7lat już,i od 4lat staramy się o rodzeństwo dla niego, jednak wlasnie-organizm nie ten,ciągle jakieś choroby wynajduja,a to się coś przyplata. Teraz dopiero w maju podejdziemy do starań bo latem rodzić nie chce i zima z uwagi na to ze synek jest z zimy i było bardzo ciężko wtedy. Uwielbiam ten stan w oczekiwaniu czy coś wyjdzie z cyklu czy nie;) Oczywiście zaraz będziesz mieć multum objawów :D będziemy trzymać kciuki obyś zobaczyła kreseczki w tym cyklu

Skaba Kibicuje mocno obyś miała jakieś pozytywne wieści dla nas w tym cyklu :)

hej,

khasiulka, termin @ podobnie do mnie ja mam na 02.11 więc czekamy razem:tak: w poprzednie ciąże zachodziłam szybko i bezproblemowo a teraz czekam i nic... Trzymam kciuki za ciebie!

magoo- przykro mi, napewno ci ciężko bo juz się nastawiłaś na dzidziulka . Głowa do góry, jesteś pozytywna babeczka, napewno się uda w końcu.

ja aż sama się sobie dziwię bo strasznie spokojna jestem w tym cyklu,nie dopatruje się niczego, nie wmawiam sobie przedwczesnych objawów itd. luzik! ;-) to nasz ostatni cykl,podobnie jak Airfix nie wyobrażam sobie rodzić na wakacje u nas jest wtedy taki harmider i żyjemy w szalonym tempie więc dopiero na wiosne może wznowimy staranka a może odpuścimy całkiem niewiadomo ;-)

Happymama - pewnie już to nieraz słyszałaś, ale jestem pełna uznania - czwóreczka! :happy: Choć ja też mam trójkę rodzeństwa :-) Oby tym razem Wam się udało! Moja młodsza córcia jest z lipca, na szczęście nie było wtedy strasznych upałów i jakoś dałam radę :-)
Ja 3.11 mam urodziny :-) :laugh2::laugh2: Może uda nam sie sprawić sobie taki prezent? :-p Mój mąż na serio się nakręcił na to dziecię. Już jest 100% przekonany, że będziemy sie starać :-)

Marzenka - ryzyko wzrasta powyżej 35 roku zycia, choc nie ma reguły. Moja koleżanka urodziła pierwszą córcię mając 24 lata i mała ma zespół Downa. W zeszłym roku urodziła drugą i ta jest zdrowa, no ale swoje przeszli....

Udanego wieczoru :-)

khasiulka- dzięki! czasem jest ciężko, czasem wesoło ale z pewnością nigdy nie jest nudno!

no ja mam dwoje dzieci z lipca to wiem jak to jest, zresztą jakby teraz się udało też byłby lipiec. Ale u nas wakacje zaczynają się w połowie lipcaw przyszłym roku więc spoko ;-)
A i urodziny też mam w listopadzie ;-)

reklama
Hej dziewczyny.
Macie więcej doświadczenia, więc zapytuję, zanim się wnerwię i pojadę do ginki :)
Wychodziły mi blade testy, potem plamienie, beta ujemna. Brałam duphaston i odstawiłam jak beta wyszła niska - to było 4 dni temu. I nic. Plamienie a właściwie takie brudzenie czasem się pojawia, test ciążowy chyba negatywny, za to pojawił mi się śluz płodny, na teście ovu słaba druga kreska... Nic już z tego nie rozumiem. @ nie ma. Ciąży chyba też. I kolejna ovu by się zaczęła? Już nie wspomnę o tym, że chętka też przyszła... Nie kumam.

Do góry