reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

a, ja też ostatnio porównywałam skład tych suplementów... i wściekła byłam, bo zrobiłam to dopiero po zakupie androvitu :angry: skład praktycznie ten sam, co taki zwykły zestaw witaminek. Już drugi raz się nie nabiorę, bo to strasznie drogie było.

reklama
Skład w większości jest ten sam. Tylko kwestia dawek. Dałam za androvit 24zł, ale w naszej aptece kosztował ponad 40. Jak będzie efekt to super, a jak nie to za jakiś czas zmienimy.

Byłam na progesteronie dzisiaj, wynik jutro. Zrobiłam przy okazji bete... wiem, że wcześnie, ale gdyby coś było, to by wyszło coś w wyniku. i dupa blada. <2 :-(

Hej dziewczyny.
U mnie też dupa....
HCG całkowite 1,3. Jednym słowem jest po temacie. Pewnie jak tylko odstawię duphaston to będę miała potop.
Widać tak miało być. I tym sposobem wracam do punktu wyjścia.

Tak się zastanawiałam, co powinnam teraz czuć. Stratę? Rozpacz? Jak odebrałam wynik to świat nagle zamarł.... Ale za chwilę ruszył z miejsca, bo przecież jest jeszcze jutro. I pojutrze... I kolejne dni. Chyba.
Myślę, czuję właściwie, że przecież nic się nie zmieniło. Kocham moje życie. Chciałam jeszcze więcej... Nie wyszło - tym razem. Może za miesiąc, za dwa... może nawet za trzy. Nie wiem. Ale jeśli, czy też kiedy się uda - będę szczęśliwa. Dziś też jestem szczęśliwa. Choć trochę smutna. Taka drobna schizofrenia...

magoo- przytulam Cię:-( wiem co czujesz. Ładnie to opisałaś:tak: mam tak samo. z jednej strony płakać mi się chce, z drugiej strony wiem, że nic złego się nie dzieje, jest cały czas nadzieja...
chociaż przyjęłam jakiś chyba system obronny. Idąc na badanie i je odbierając wmawiałam sobie i próbowałam w to uwierzyć, że na pewno nie jestem w ciąży i wynik będzie negatywny. Tak na wszelki wypadek, żeby nie przeżyć rozczarowania. Lepiej potem się miło zaskoczyć. Chociaż takie nastawienie na niewiele się zdało, bo i tak mnie zatkało jak zobaczyłam wynik i musiałam się mocno powstrzymywać, żeby od razu się nie rozryczeć:eek:

A może któraś z dziewczyn ma jakieś pozytywne wieści dzisiaj???????

Czy progesteron ok. 8-9 dni po owu 17,8 ng/mL jest ok?

Airfix- czy to ja Cię odstraszyłam moimi natrętnymi pytaniami? bo tak zniknęłaś :-( mogę przestać :-)

Jakoś o pozytywne wieści trudno, ale wytrwale pracujemy, żeby były :).

Magoo piękne słowa! Uwielbiam to twoje podejście do świata :):)

reklama
Olcia85 no coś Ty Kochana,pytaj ile wlezie;) mnie 3dni boli głową,mam dziwne ciśnienie i stąd zle samopoczucie moje;do tego tarczyca szaleje -sobie przypomniala;) Twój wynik jak najbardziej jest bardzo dobry,wręcz idealny:) a ile starasz się już o dziecko?

Do góry