reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
I tak, myślę że możecie działać nawet codziennie od dzisiaj - albo co 2 dzień, to jest optymalnie.
Dziś zrobiłam ponownie test i chyba jest bardziej wyrazista :) wiec teoretycznie owulacja wychodzi na niedziele , tak ?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 91
Cześć, witam się, chociaż tak na prawdę jeszcze nie wiem czy już "się staramy". Mam prawie półtoraroczną córeczkę i planowaliśmy zacząć działać ok. marca-kwietnia, ale szczęśliwym zrządzeniem losu druga kreska pojawiła się w grudniu. Niestety radość nie trwała długo bo poroniłam w 12 tc :(
Teraz czekam na okres i wizytę u gina, żeby potwierdzić, kiedy mogłabym znów zajść w ciążę. Chcę zacząć się starać najwcześniej jak to będzie bezpieczne, a bez badania słyszę duży rozstrzał opcji od miesiąca do pół roku. Dodam, że jestem już trochę stara, bo mam 37 lat ;)

Dziewczyny jak w środę się dowiedziałam że ciąża się zatrzymała i od środy już niebiore duphastonu i acardu to kiedy mogę się spodziewać oczyszczania??? Dzisiaj sobota a u mnie nic się niedzieje żadnych bóli żadnych krwawień .

reklama
Do góry