reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

ej wcozraj miałam plamienie (myślalam, ze to po intensywnych zabawach) ale dziś to już mam giga plamienie 😱 😱 raczej śluz mocno zabarwiony krwią. No plamień okołoowu nie miałam nigdy. Czy to może być jeszczeefekt histero, mimo, że przez ostatnie dni było zupełnie czysto?
Po histero można plamić nawet 2-3 tygodnie- zdanie mojego lekarza. Ja plamiłam dosyć długo i czasem z przerwami a do samego okresu miałam w środku brązowy śluz (musiałam brać globulki więc musiałam tam grzebać)

reklama
Po histero można plamić nawet 2-3 tygodnie- zdanie mojego lekarza. Ja plamiłam dosyć długo i czasem z przerwami a do samego okresu miałam w środku brązowy śluz (musiałam brać globulki więc musiałam tam grzebać)
no ja plamiłam kilka dni, potem z tydzień czysto i teraz właśnie dużo śluzu mocno zabarwionego.

U mnie nadal okresu brak. Ale czuję, że chyba nadejdzie. Po kilku cyklach równo 25 dyniowych ten musi być dłuższy żeby mi dawać nadzieję i stresować. 😵‍💫

To ja mam pytanie. Może ktoś coś czytał i zna odpowiedź. Czy rozmiar ciałka żółtego po owulacji ma znaczenie? I jakiej wielkości powinno być?

ej wcozraj miałam plamienie (myślalam, ze to po intensywnych zabawach) ale dziś to już mam giga plamienie 😱 😱 raczej śluz mocno zabarwiony krwią. No plamień okołoowu nie miałam nigdy. Czy to może być jeszczeefekt histero, mimo, że przez ostatnie dni było zupełnie czysto?
A nie było wczoraj albo przed wczoraj seksu? Może sobie w ten sposób podrażnilas jakąś ranę po histero?

reklama
Do góry