reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Hue hue, to mi pół rodziny sugeruje, żebym zadzwoniła do Ani, bo ona też miała problemy z zajściem w ciążę a teraz ma bliźniaki. I na pewno rozwiąże mój problem.
Po pierwsze nie znam Ani osobiście, bo to bardzo daleka rodzina. Po drugie Ania z nikim w rodzinie o tym nie rozmawiała, tylko jej teściowa rozniosła te informacje. Po trzecie bliźniaki mają już 8 lat więc Ania może być trochę nie w temacie obecnie ;-).
Taaak.. ja już mam numer do córki koleżanki teściowej, która też się tak dłuuuuuuugo starała i leczyła... żebyśmy mogli sobie pogadać o strasznym doświadczeniu in vitro...

ooo, to ja podniosę kontrowersyjny temat...

Sernik z rodzynkami czy bez?
Nie ma czegoś takiego, jak sernik z rodzynkami 😂.

Jedyny słuszny sernik i w ogóle każde ciasto, jest bez rodzynek.

Chyba że rodzynki moczone co najmniej miesiąc w rumie- to wtedy zmienia postać rzeczy.

reklama
Do góry