reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Znalazłam 😁

Załączniki

• 176bf4e2-07c8-4f10-8bd1-562938b13b41.jpeg
    176bf4e2-07c8-4f10-8bd1-562938b13b41.jpeg
    31 KB · Wyświetleń: 74
W zależności od dni po owu się zmienia mogę odgrzebać rysunki, gdzieś mam 😂 a co z Twoim nie tak
Ja właśnie nie wiem czy coś nie tak z moimi bo ostatnio dopiero zaczęłam chodzić do ginekologów (sprawdzonych) którzy mierzą ciałko żółte po owulacji. Zazwyczaj miałam tylko zapis, że jest i tyle. Ale 2 cykle temu i w tym cyklu moje ciałka (mam po 1 ciałku na każdym jajniku bo jestem po stymulacji) są malutkie i nie wiem czy to normalne. 😅 wg internetów (niezbyt wiarygodne źródło- wiem o tym) ciałko ma 2cm do nawet 5 cm. To ja nie wiem skąd takie wymiary jak moje np w tym cyklu mają 12mm i 16mm. 😅

Ja właśnie nie wiem czy coś nie tak z moimi bo ostatnio dopiero zaczęłam chodzić do ginekologów (sprawdzonych) którzy mierzą ciałko żółte po owulacji. Zazwyczaj miałam tylko zapis, że jest i tyle. Ale 2 cykle temu i w tym cyklu moje ciałka (mam po 1 ciałku na każdym jajniku bo jestem po stymulacji) są malutkie i nie wiem czy to normalne. 😅 wg internetów (niezbyt wiarygodne źródło- wiem o tym) ciałko ma 2cm do nawet 5 cm. To ja nie wiem skąd takie wymiary jak moje np w tym cyklu mają 12mm i 16mm. 😅

W zależności od dnia po owulacji bo ciałko żółte rośnie i się zapada. @coca chyba miała gdzieś ładny rysunek

W zależności od dnia po owulacji bo ciałko żółte rośnie i się zapada. @coca chyba miała gdzieś ładny rysunek
Czyli wg tego co jest napisane na tym screenie "największe" jest ok 7dpo bo wtedy prog jest najwyższy. To w sumie może się zgadzać bo ja byłam na USG ok 2dpo więc one tak jakby dopiero powstało.

reklama
Do góry