reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Znalazłam 😁

Załączniki

• 176bf4e2-07c8-4f10-8bd1-562938b13b41.jpeg
    176bf4e2-07c8-4f10-8bd1-562938b13b41.jpeg
    31 KB · Wyświetleń: 80
W zależności od dni po owu się zmienia mogę odgrzebać rysunki, gdzieś mam 😂 a co z Twoim nie tak
Ja właśnie nie wiem czy coś nie tak z moimi bo ostatnio dopiero zaczęłam chodzić do ginekologów (sprawdzonych) którzy mierzą ciałko żółte po owulacji. Zazwyczaj miałam tylko zapis, że jest i tyle. Ale 2 cykle temu i w tym cyklu moje ciałka (mam po 1 ciałku na każdym jajniku bo jestem po stymulacji) są malutkie i nie wiem czy to normalne. 😅 wg internetów (niezbyt wiarygodne źródło- wiem o tym) ciałko ma 2cm do nawet 5 cm. To ja nie wiem skąd takie wymiary jak moje np w tym cyklu mają 12mm i 16mm. 😅

Ja właśnie nie wiem czy coś nie tak z moimi bo ostatnio dopiero zaczęłam chodzić do ginekologów (sprawdzonych) którzy mierzą ciałko żółte po owulacji. Zazwyczaj miałam tylko zapis, że jest i tyle. Ale 2 cykle temu i w tym cyklu moje ciałka (mam po 1 ciałku na każdym jajniku bo jestem po stymulacji) są malutkie i nie wiem czy to normalne. 😅 wg internetów (niezbyt wiarygodne źródło- wiem o tym) ciałko ma 2cm do nawet 5 cm. To ja nie wiem skąd takie wymiary jak moje np w tym cyklu mają 12mm i 16mm. 😅

W zależności od dnia po owulacji bo ciałko żółte rośnie i się zapada. @coca chyba miała gdzieś ładny rysunek

W zależności od dnia po owulacji bo ciałko żółte rośnie i się zapada. @coca chyba miała gdzieś ładny rysunek
Czyli wg tego co jest napisane na tym screenie "największe" jest ok 7dpo bo wtedy prog jest najwyższy. To w sumie może się zgadzać bo ja byłam na USG ok 2dpo więc one tak jakby dopiero powstało.

reklama
Do góry