reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Fuuj sernik.
Jak się mnie teściowa spytała, kiedy drugie i ze już byśmy mogli, to jej powiedziałam, ze zaraz po niej. Ależ się oburzyła, ze ona stara baba i już swoje dzieci urodziła. Ja swoje tez!
Zakończyliśmy dyskusje, już nie pyta 🤣🤣🙈🙈 później tylko opowiada, ze jak ja coś powiem, to się człowiekowi przykro zrobi (no ku… ciekawe któremu 😂😂)

Fuuj sernik.
Jak się mnie teściowa spytała, kiedy drugie i ze już byśmy mogli, to jej powiedziałam, ze zaraz po niej. Ależ się oburzyła, ze ona stara baba i już swoje dzieci urodziła. Ja swoje tez!
Zakończyliśmy dyskusje, już nie pyta 🤣🤣🙈🙈 później tylko opowiada, ze jak ja coś powiem, to się człowiekowi przykro zrobi (no ku… ciekawe któremu 😂😂)
Ja tez w tej części rodziny robię za tą z niewyparzonym ozorem 🤷🏻‍♀️ Ale przynajmniej już dzięki temu nie próbują mi forsować swoich racji bo wiedzą, ze i tak nie maja szans 😬
Zawsze możesz zapytać: a mamusia jak często uprawia seks ;-)?

Tak serio, to ja po prostu ignoruje te pytania i teksty. Mimo że mnie wkurzają.

Chociaż w tym roku będę w tym czasie na lekach przed transferem więc Stary będzie mnie chyba musiał sernikiem zatkać.
U mnie jest w sumie zabawnie, bo niby nikomu nie powiedzieli ale właśnie a to przypadkiem ciotka da numer do lekarza, a to babcia się wysprzęgli, ze ona TEZ długo nie mogła zajść itd. Ale jak siadamy do stołu to cicho sza, temat nie istnieje i nikt nic nie wie 😀
Ogólnie bez, ale najlepiuej zamiast sernika ziemniaki
Boze ja kocham ziemniaki a nie jadłam ich od października 😮‍💨

Ja tez w tej części rodziny robię za tą z niewyparzonym ozorem 🤷🏻‍♀️ Ale przynajmniej już dzięki temu nie próbują mi forsować swoich racji bo wiedzą, ze i tak nie maja szans 😬

U mnie jest w sumie zabawnie, bo niby nikomu nie powiedzieli ale właśnie a to przypadkiem ciotka da numer do lekarza, a to babcia się wysprzęgli, ze ona TEZ długo nie mogła zajść itd. Ale jak siadamy do stołu to cicho sza, temat nie istnieje i nikt nic nie wie 😀

Boze ja kocham ziemniaki a nie jadłam ich od października 😮‍💨
ja też staram się ograniczać, no ale czasem jem :D właśnie mam zamiar zjeść w tym tygodniu :D

O widzę, że super temat przed świętami się włączył 🤣 Z moich obserwacji wynika, że im bardziej chamska albo bezczelna odpowiedź tym rzadziej kolejny raz takie pytanie pada z ust danej osoby. Przyjmuje taktyke LadyCaro "nie możemy mieć dzieci" albo jak ktoś mnie wkurzy to "nie twój zasrany interes". Przestałam się komukolwiek tłumaczyć.

reklama
ej wcozraj miałam plamienie (myślalam, ze to po intensywnych zabawach) ale dziś to już mam giga plamienie 😱 😱 raczej śluz mocno zabarwiony krwią. No plamień okołoowu nie miałam nigdy. Czy to może być jeszczeefekt histero, mimo, że przez ostatnie dni było zupełnie czysto?

Do góry