reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

No to okres nie przyjdzie wcale albo przyjdzie spóźniony na dupku.
Czasem się zdarza, że dziewczyny dostają w trakcie brania ale nie liczyłabym na to 😂
ja tez w trakcie brania nie dostałam, chyba, że zapomniałam wziąć w 7 dniu, to na drugi dzień miałam okres 😜 w zeszłym cyklu dostałam 3 dni od odstawienia. Ewentualnie zrobię test 14 dni od zastrzyku, jeśli będzie porządna kreska, to pójdę na bete.
Widać ja mam tak jak Ty, że ovi do samego okresu się utrzymuje 😅

reklama
ja tez w trakcie brania nie dostałam, chyba, że zapomniałam wziąć w 7 dniu, to na drugi dzień miałam okres 😜 w zeszłym cyklu dostałam 3 dni od odstawienia. Ewentualnie zrobię test 14 dni od zastrzyku, jeśli będzie porządna kreska, to pójdę na bete.
Widać ja mam tak jak Ty, że ovi do samego okresu się utrzymuje 😅

Dlatego jestem obrażona na ovi 😂
Ale przyjęłam taktykę, że jeśli kiedykolwiek jeszcze je wezmę to robię bete 10 i 12 dni po zastrzyku i odstawiam proga

Dlatego jestem obrażona na ovi 😂
Ale przyjęłam taktykę, że jeśli kiedykolwiek jeszcze je wezmę to robię bete 10 i 12 dni po zastrzyku i odstawiam proga
właśnie ja tak bardzo straciłam chęci do tych starań, że nawet mi się na bete nie chce iść... naprawdę, tym razem nie będę płakać jak się nie uda, a zawsze łzy rozpaczy się lały

bierze ktoś bromocorn?
Bo ja biorę na noc, choć ostatnio nieregularnie. Kiedyś jak brałam, to miałam mdłości, ale się czułam, nawet czasem wymiotowalam. Teraz nic z tych rzeczy, za to zatyka mi się nos w nocy. Naprawdę, zero kataru, a czuje się jakby mi się zwezily dziurki w nosie i nie mogę oddychać. Muszę buzią, a potem mi zasycha w gardle i nie mogę spać po nocach

bierze ktoś bromocorn?
Bo ja biorę na noc, choć ostatnio nieregularnie. Kiedyś jak brałam, to miałam mdłości, ale się czułam, nawet czasem wymiotowalam. Teraz nic z tych rzeczy, za to zatyka mi się nos w nocy. Naprawdę, zero kataru, a czuje się jakby mi się zwezily dziurki w nosie i nie mogę oddychać. Muszę buzią, a potem mi zasycha w gardle i nie mogę spać po nocach

Ja brałam ale rano

bierze ktoś bromocorn?
Zawsze po bromocornie mam problemy z oddychaniem 😒 pomaga mi xylozel ale aplikuję go max 2x dziennie zeby się nie uzależnić (przechodziłam to) i raz w nocy jak nie mogę przez to spać

bierze ktoś bromocorn?
Biorę ale pół tabletki na noc. Nie mam żadnych skutków ubocznych żebym przypisala to temu leku

reklama
Do góry