nikaplis
Fanka BB :)
mojemu chyba nie powiem. Za szybko biega, nie dogonię w płodneHaha dobrze, ze nie widziałyście reakcji mojego męża na te rewelacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mojemu chyba nie powiem. Za szybko biega, nie dogonię w płodneHaha dobrze, ze nie widziałyście reakcji mojego męża na te rewelacje
Aż na wyższe tony wszedł, jakby mutacje miał, „a nie mówiłem?! Mówiłem?! Nigdy mnie nie słuchasz”Osobiście żałuję
Ja też i to byli JapończycyTak, to były 3 godziny i Chińczycy
Ale na bank gdzieś czytałam o 4 czy 6
sprawdzałam, nie dzialamoże to dla zbyt skomplikowane w ten piątkowy wieczór albo po prostu cała idea jest mi super obca ale ja czytałam że w maks 180 min (czyli 3h) trzeba pykac znowu więc pierwsze o 13 to następne do 16
Dzień dobry !
Odpoczelam trochę, bo bardzo tego potrzebowałam. Jak mi ten czas zleciał jak na nic nie czekałam! jeszcze niedawno widziałam cienie na testach po ovi, a przez ten czas to już jestem po kolejnym ! Chyba W środę miałam zastrzyk, to był 12 dc. Nawet jakoś tego nie liczę. W tym cyklu mam totalne wyjebongo, nie mierze temp, nie robiłam owulakow A nawet nie mam ani jednego testu ciazowego teoretycznie mogłabym iść na bete w przyszlym tyg, ale nie pójdę raczej. Nie znoszę tak na coś czekać, czas się dłuży, wrzuciłam na luz. Jak nie dostanę okresu to pójdę zrobię ten test. Jedynie mam brać acard, a od ciąży większa dawkę. Reszta bez zmian
biorę dupka. Tylko zawsze miałam 1 tabletkę na dzień i myślę, czy nie brać dwóch. Od dzisiaj zaczynam braćA nie bierzesz proga +
biorę dupka. Tylko zawsze miałam 1 tabletkę na dzień i myślę, czy nie brać dwóch. Od dzisiaj zaczynam brać