reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Co to seksu to chyba japończycy przeprowadzili badanie, z którego wyniknęło, że najlepsze wyniki nasienia były w drugim strzelaniu po jakichś 4 godzinach od pierwszego 😎
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutro 🙈🙈😡 czy możemy się umówić, ze jeśli czytasz o badaniach przeprowadzanych przez Japończyków to będziesz nas infromowac wcześniej???🙄🤡

Czemu w maks? Chodzi po po prostu o to że po 4 godzinach podobno nasienie ma lepsze parametry. Czyli pukasz Starego o 13 i 17😂 może być po 3 minuty
może to dla zbyt skomplikowane w ten piątkowy wieczór albo po prostu cała idea jest mi super obca 😅 ale ja czytałam że w maks 180 min (czyli 3h) trzeba pykac znowu więc pierwsze o 13 to następne do 16 🫣😵‍💫

Załączniki

• a1ad1a12-e8e0-475b-afc7-9ed243f23870.jpeg
    a1ad1a12-e8e0-475b-afc7-9ed243f23870.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 63
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutro 🙈🙈😡 czy możemy się umówić, ze jeśli czytasz o badaniach przeprowadzanych przez Japończyków to będziesz nas infromowac wcześniej???🙄🤡

To już dawno opublikowane badania 😂 gadałyśmy tu od tym już z 2 lata temu. Żeby było śmieszniej conajmniej 2 ciążę mam z cykli w których w okolicy owu był stosunek właśnie 2 razy w ciągu dnia jakoś tak blisko siebie 😂

To już dawno opublikowane badania 😂 gadałyśmy tu od tym już z 2 lata temu. Żeby było śmieszniej conajmniej 2 ciążę mam z cykli w których w okolicy owu był stosunek właśnie 2 razy w ciągu dnia jakoś tak blisko siebie 😂
dzizas, dobrze za pauzuje w tym miesiącu 😵

Tak, to były 3 godziny i Chińczycy 😂
Ale na bank gdzieś czytałam o 4 czy 6

Załączniki

• c511bce5-0819-4b73-a829-a56630f24d42.jpeg
    c511bce5-0819-4b73-a829-a56630f24d42.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry