reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Co to seksu to chyba japończycy przeprowadzili badanie, z którego wyniknęło, że najlepsze wyniki nasienia były w drugim strzelaniu po jakichś 4 godzinach od pierwszego 😎
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutro 🙈🙈😡 czy możemy się umówić, ze jeśli czytasz o badaniach przeprowadzanych przez Japończyków to będziesz nas infromowac wcześniej???🙄🤡

Czemu w maks? Chodzi po po prostu o to że po 4 godzinach podobno nasienie ma lepsze parametry. Czyli pukasz Starego o 13 i 17😂 może być po 3 minuty
może to dla zbyt skomplikowane w ten piątkowy wieczór albo po prostu cała idea jest mi super obca 😅 ale ja czytałam że w maks 180 min (czyli 3h) trzeba pykac znowu więc pierwsze o 13 to następne do 16 🫣😵‍💫

Załączniki

• a1ad1a12-e8e0-475b-afc7-9ed243f23870.jpeg
    a1ad1a12-e8e0-475b-afc7-9ed243f23870.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 59
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutro 🙈🙈😡 czy możemy się umówić, ze jeśli czytasz o badaniach przeprowadzanych przez Japończyków to będziesz nas infromowac wcześniej???🙄🤡

To już dawno opublikowane badania 😂 gadałyśmy tu od tym już z 2 lata temu. Żeby było śmieszniej conajmniej 2 ciążę mam z cykli w których w okolicy owu był stosunek właśnie 2 razy w ciągu dnia jakoś tak blisko siebie 😂

To już dawno opublikowane badania 😂 gadałyśmy tu od tym już z 2 lata temu. Żeby było śmieszniej conajmniej 2 ciążę mam z cykli w których w okolicy owu był stosunek właśnie 2 razy w ciągu dnia jakoś tak blisko siebie 😂
dzizas, dobrze za pauzuje w tym miesiącu 😵

Tak, to były 3 godziny i Chińczycy 😂
Ale na bank gdzieś czytałam o 4 czy 6

Załączniki

• c511bce5-0819-4b73-a829-a56630f24d42.jpeg
    c511bce5-0819-4b73-a829-a56630f24d42.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry